NBA mainų užkulisiai: J. Valančiūnas ir D. Sabonis per plauką netapo komandos draugai | Diena.lt

NBA MAINŲ UŽKULISIAI: J. VALANČIŪNAS IR D. SABONIS PER PLAUKĄ NETAPO KOMANDOS DRAUGAI

  • 0

Debiutinį sezoną Oklahomos „Thunder“ gretose sužaidusio Domanto Sabonio karjera 2017-ųjų vasarą galėjo pakrypti ne į Indianą, o į tuomet Jono Valančiūno atstovaujamą Toronto „Raptors“, pranešė ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski.

Dalindamasis savo žiniomis tinklalaidėje, jis atskleidė, jog „Thunder“ 2017 metais buvo beveik sutarusi su „Raptors“ dėl DeMaro DeRozano mainų.

Oklahomos ekipa už šią superžvaigždę siūlė Sabonį ir Victorą Oladipo, kuriuos galiausiai atidavė „Pacers“ ekipai už Paulą George'ą.

Pažymima, jog galutinį sprendimą priėmė būtent „Thunder“ generalinis direktorius Samas Presti, kuris nusprendė, jog George'as būtų tinkamesnis bendražygis Oklahomos ekipos žvaigždei Russellui Westbrookui, nors George'o ir DeRozano galimybės gynyboje skiriasi kaip diena ir naktis.

DeRozanas karjeros metu Toronte išsiskyrė auksčiausio lygio vadovavimu ekipai, o jo atsidavimas darbui nekėlė jokių abejonių. Visgi manoma, kad jis su Westbrooku nebūtų taip gerai susiderinęs, kaip George'as.

Presti ir „Raptors“ generaliniam direktoriui Masai Ujiri nesutarus, DeRozanas dar sezonui liko Toronte. Praėjusį tarpsezonį 29-erių gynėjas buvo išsiųstas į San Antonijaus „Spurs“, iš kurios atvyko Kawhi Leonardas.

GALERIJA

  • Domantas Sabonis
  • Jonas Valančiūnas
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS