Neeilinis įvertinimas: D. Sabonis išrinktas į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes! | Diena.lt

NEEILINIS ĮVERTINIMAS: D. SABONIS IŠRINKTAS Į NBA „VISŲ ŽVAIGŽDŽIŲ“ RUNGTYNES!

  • 1

Domantas Sabonis – Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis. Tai paskelbė Shamsas Charania iš „The Athletic“.

D.Sabonis tapo antruoju lietuviu, kuris išbėgs ant parketo prestižinėse NBA rungtynėse. Pirmasis tai padarė Klivlando „Cavaliers“ ekipai atstovavęs Žydrūnas Ilgauskas. Jis NBA „Visų žvaigždžių“ mače žaidė 2003-aisiais ir 25-aisiais.

Sabonio statistika šį sezoną siekia 18 taškų, 12,6 atkovoto kamuolio ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

Be „Pacers“ puolėjo iš Rytų konferencijos šiąnakt savo pavardes taip pat išvydo Jimmy Butleris (Majamio „Heat“), Kyle‘as Lowry (Toronto „Raptors“), Benas Simmonsas (Filadelfijos „76ers“), Khrisas Middletonas (Milvokio „Bucks“), Jaysonas Tatumas (Bostono „Celtics“), Bamas Adebayo (Majamio „Heat“).

Tuo metu iš Vakarų konferencijos, vyriausiųjų trenerių sprendimu, į „Visų žvaigždžių“ mačą pateko Damianas Lillardas (Portlando „Trail Blazers“), Donovanas Mitchellas (Jutos „Jazz“), Nikola Jokičius (Denverio „Nuggets“), Rudy Gobertas (Jutos „Jazz“), Brandonas Ingramas (Naujojo Orleano „Pelicans“), Russellas Westbrookas (Hjustono „Rockets“) ir Chrisas Paulas (Oklahomos „Thunder“).

Lygiai prieš savaitę NBA paskelbė ir starto penketo žaidėjus. Iš Rytų konferencijos į startinį penketą pateko Giannis Antetokounmpo (Milvokio „Bucks“), Kemba Walkeris (Bostono „Celtics“), Trae Youngas (Atlantos „Hawks“), Pascalis Siakamas (Toronto „Raptors“) bei Joelis Embiidas (Filadelfijos „76ers“).

Iš Vakarų konferencijos žaidėjų garantuotas vietas startiniame penketuke turi LeBronas Jamesas (Los Andželo „Lakers“), Luka Dončičius (Dalaso „Mavericks“), Jamesas Hardenas (Hjustono „Rockets“), Anthony Davisas (Los Andželo „Lakers“) ir Kawhi Leonardas (Los Andželo „Clippers“).

Primename, jog aukščiau išvardytos sudėtys nėra galutinės. Antetokounmpo bei Jamesas taip pat buvo paskelbti ir komandų kapitonais, taigi jie galės rinktis iš krepšininkų sąrašo ir taip sudaryti norimas komandas, nepriklausomai nuo to, iš kurios konferencijos yra jų pageidaujami žaidėjai.

Bene ryškiausi krepšininkai, kurie negavo galimybės varžytis šių metų „Visų žvaigždžių“ mače, yra Paulas George‘as, Kyrie Irvingas, Karlas Anthony-Townsas, Bradley Bealas, DeMaras DeRozanas, Zachas LaVine‘as bei Devinas Bookeris.

NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynės vyks vasario 16-ąją Čikagoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Monika

Fu , jau žiurėti nemalonu , pastoviai išvaizda - žiaurumo būsina .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS