„Neptūnas“ pratęsė kontraktą su kapitonu S. Galdiku | Diena.lt

„NEPTŪNAS“ PRATĘSĖ KONTRAKTĄ SU KAPITONU S. GALDIKU

  • 0

Klaipėdos „Neptūno“ kapitonas Simas Galdikas ir toliau vilkės uostamiesčio ekipos marškinėlius. Klubas su 32-ejų vidurio puolėju pasiekė susitarimą dėl naujos dvejų metų sutarties.

S. Galdikas tapo tikru „Neptūno“ veidu bei Klaipėdos komandai atstovavo jau devynerius metus, o pastaruosius du sezonus jis buvo renkamas komandos kapitonu.

„Klaipėda yra namai, kolektyvas lieka tas pats, todėl norėjosi likti. Sprendimas tikrai nebuvo sunkus, tiesiog reikėjo susidėlioti detales, kad jos tiktų tiek klubui, tiek man. Esu laimingas likdamas „Neptūne“, stengsimės sirgalius ir toliau džiuginti pergalėmis“, – po sutarties pratęsimo sakė S. Galdikas.

„Simas yra tikras kovotojas, kuris aikštelėje palieka visą savo energiją. Jis yra pozityvus ir teigiamas žmogus rūbinėje, tad ne veltui dvejus metus paeiliui buvo renkamas komandos kapitonu. Simas visada daro viską, kad sutelktų komandos draugus kovai aikštelėje ir išlaikytų komandiškumą už jos ribų. Džiaugiamės jį išlaikę ekipoje“, – sakė „Neptūno“ sporto direktorius Donatas Zavackas.

Praėjusį „Betsafe–LKL“ sezoną S. Galdikas žaidė 13 minučių, pelnė po 5,7 taško bei atkovojo po 3,2 kamuolio. Tuo metu FIBA Čempionų lygoje aukštaūgis per 12 minučių rinko po 6,1 taško bei 2,6 atkovoto kamuolio.

Sutartis su „Neptūnu“ kitam sezonui be S. Galdiko dar turi Tomas Delininkaitis, Paulius Dambrauskas, Osvaldas Olisevičius, Aidas Einikis bei Tadas Pažėra. Ekipai vadovaus treneris Tomas Rinkevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS