„Neptūno“ klubą papildė moterų komanda | Diena.lt

„NEPTŪNO“ KLUBĄ PAPILDĖ MOTERŲ KOMANDA

  • 1

Klaipėda, rugsėjo 4 d. (ELTA). Klaipėdos „Neptūnas“ tęsia darbus statydamas krepšinio piramidę Vakarų Lietuvoje. Nuo šiol po „Neptūno“ vardu varžysis ir moterų komanda, kuri artėjantį sezoną rungtyniaus Lietuvos moterų krepšinio lygoje.

„Reikia džiaugtis, kad „Neptūnas“ stiprėja akyse, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas. – Džiugu, kad po „Neptūno“ vardu Klaipėdoje užtenka vietos ir daugiau kam, kas siejasi su krepšiniu. Manau, kad nuo šito pirmiausia laimi Klaipėda, kuri baigia pastatyti krepšinio piramidę ant tvirtų „Neptūno“ pečių. Tuoj turėsime tą piramidę, kurioje saugiai, jaukiai ir patogiai tarpusavyje bendradarbiaus visos grandys – ne tik berniukų ir vyrų, bet ir merginų bei moterų srityje. Šioje situacijoje sustiprėja visi, o galiausiai laimi Klaipėda“.

„Džiaugiamės, kad po „Neptūno“ vėliava nuo šiol varžysis ir moterų komanda, nes Klaipėdai moterų krepšinis yra reikalingas“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė „Neptūno“ klubo direktorius Vilius Sukonas. – Esame labai laimingi, kad miestas išreiškė tokį didelį pasitikėjimą klubu – tai parodo, kad dirbame teisinga linkme. Dirbsime dar sunkiau, kad visos piramidės grandys duotų kuo aukštesnių rezultatų“.

„Neptūno“ moterų komandai vadovaus žaidžianti trenerė Andra Gabalytė, o komandos marškinėlius vilkės ir Europos merginų jaunučių (U16) čempionate ryškiausiomis spalvomis žibėjusi 13-metė Justė Jocytė.

Klaipėdos ekipoje artėjantį sezoną be A. Gabalytės ir J. Jocytės dar žais Agnė Černeckytė, Ligita Tamutytė, Dovilė Jankauskaitė, Kamilė Mickutė, Lina Mikelevičienė, Dalia Donskichytė, Dominyka Gerkytė, Brigita Gudelionytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

AS

Puiku, jei tai kiek išspręs komandos finansavimo klausimus ir bus sukurta ilgalaikė motyvacija patekti į moterų komaną bei jausti perspektyvą siekti krepšininko karjeros. Pagyvensim, pamatysim.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS