„Neptūno“ klube permainos - nauji investuotojai ir naujas direktorius | Diena.lt

„NEPTŪNO“ KLUBE PERMAINOS - NAUJI INVESTUOTOJAI IR NAUJAS DIREKTORIUS

  • 6

Klaipėdos „Neptūną“ valdančios asociacijos „Klaipėdos miesto krepšinio sporto klubas“ prezidentas Artūras Jakubauskas krepšinio sirgalius nori nuraminti ir praneša, kad didelėmis asociacijos pastangomis rastas naujas klubo investuotojas, šiandien „Neptūno“ žaidėjams buvo išmokėti atlyginimai ir situacija stabilizuojasi, - praneša klubo interneto svetainė bcneptunas.lt.

A. Jakubauskas sakė, kad buvo nuspręsta iš klubo direktoriaus pareigų atleisti Artūrą Žalį, kurį keičia ilgus metus sėkmingai krepšinio agentu dirbęs Virginijus Bulotas.

„Dabar yra intensyviai dirbama: dėliojama klubo struktūra, vizijos ir žvelgiama į ateitį. Naujus investuotojus ir artimiausius planus ketiname pristatyti viešai kitą savaitę, kai viską iki galo sudėliosime“, - pabrėžė A. Jakubauskas.

„Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis konstatavo, kad šiandien žaidėjams, trenerių štabui ir administracijos nariams buvo išmokėti atlyginim

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Krabas

Vieni makaronai. Kodėl iš viso rėmimas, taip pat ir iš savivaldybės eina per niekur neskelbiamos struktūros "klubą". Kur auditas ir informacija apie rezultatus. Jau kiek metų rėmėjai keikiasi, kad neaišku, kaip panaudojami pinigai. Ir jie nustoja remti. Kam priklauso akcijos? Kokie tokie balsai? Jokio aiškumo. Ar "klubas" parduoda savo akcijas rėmėjams, jei taip, tai kur nueis tie pinigai. Man labai aišku, kad akcijos turi priklausyti tiems, kas rems klubą. Neberemia, parduoda arba perleidžia akcijas. Akcininkai turi sutvarkyti "klubą" juridiškai, pagal naujus įstatus paskirti vadovus. Klubas turi veikti, kaip normali bendrovė, o ne kažkoks nežinomų veikėjų turgus. Neptūnas - mano gyvenimo dalis, todėl matydamas, kaip jis byra, kuo toliau tuo labiau noriu duoti kam nors į snukį.

Seniūnaitė

Jeigu žinotumėte kaip metų metais šimtų šimtais Bilietų-pakvietimų yra nemokamai yra išdalinama per visokius VIP'us, draugų ir ponų Ložes,giminių ir pažįstamų atskiras tribūnas,Savivaldybės administracijai bei atskirų įmonių direkcijoms ,tai pamatytume,kad vien tų galimų pajamų užtektų beveik pusei komandos algoms...Kaip gražu būtų,kad Savivaldybės Departamentų valdininkai bei didžiulė skaitlinga miesto Taryba atsisakytų tų išgalvotų privilegijų ir patys nusipirktų tuos bilietus ar abonementus iš savo šaunių (ne uždarbio), o Pajamų..! O,kaip nuostabu ir demokratiška būtų ,kai dargi Miesto meras prie Arenos kasos atsistotų...

Kas...

Ištikrųjų yra asociacija "Klaipėdos miesto krepšinio sporto klubas". Google kažkokia pasenusi informacija. Visai neaišku kam atstovauja , kokie tikslai, struktūra ir t.t. Gal "Klaipėda" galėtų išsamiai aprašyti šią asociaciją.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS