Oficialu: prie Panevėžio ekipos vairo sugrįžta N. Čanakas | Diena.lt

OFICIALU: PRIE PANEVĖŽIO EKIPOS VAIRO SUGRĮŽTA N. ČANAKAS

  • 1

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ gretose permainos – vyriausiojo trenerio poste Robertą Štelmaherį keičia į Aukštaitiją sugrįžtantis Nenadas Čanakas.

Vasarą Panevėžį po penkių sezonų palikęs Nenadas Čanakas stojo prie Ankaros „Turk Telekom“ ekipos vairo, tačiau šios savaitės pradžioje buvo atleistas.

Su Turkijos sostinės klubu 47-erių strategas iškovojo dvi pergales ir patyrė dvi nesėkmes vietinėse pirmenybėse, Europos taurėje laimėjo kartą per trejas rungtynes.

Tarpsezoniu „7bet-Lietkabelio“ vyr. treneriu tapęs Štelmaheris Panevėžio ekipą atvedė į keturias pergales iš šešių „Betsafe-LKL“ fronte, Europos Taurėje per keturis mačus įveikti pavyko tik „Aris“ (84:74).

Paskutinėse trijose rungtynėse panevėžiečiai dideliais skirtumais nusileido Ulmo „ratiopharm“ (74:99) ir Vilniaus „Rytui“ (73:94), o trečiadienį lemiamu metimu krito prieš Trento „Dolomiti Energia“ (92:93).

„Tikimės, kad šis sprendimas padės klubui įgyvendinti numatytus tikslus, – situaciją komentavo „7bet-Lietkabelio“ direktorius Martynas Purlys. – Nereikia niekam pristatinėti Čanako, visi žinome kokie su juo rezultatai buvo pasiekti, tad sveikiname trenerį sugrįžus. Taip pat norime palinkėti sėkmės Robertui Štelmaheriui ateityje.“

Prie Panevėžio komandos vairo grįžusiam Čanakui tai bus jau šeštas sezonas dirbant Aukštaitijos klube. Su „7bet-Lietkabeliu“ serbas kartą žaidė Lietuvos pirmenybių finale, triskart iškovojo bronzą, o Citadele KMT turnyre laimėjo du sidabro ir tris bronzos medalius.

Kartu su Štelmaheriu „7bet-Lietkabelį“ palieka ir asistentas Akselis Vairogas. Kas užims jo vietą, paaiškės artimiausiu metu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vykit

Ta perėjūną lauk

SUSIJUSIOS NAUJIENOS