Plaukus nusirėžęs J. Valančiūnas: apie pomėgius karantino metu, džiaugsmą dėl šalies | Diena.lt

PLAUKUS NUSIRĖŽĘS J. VALANČIŪNAS: APIE POMĖGIUS KARANTINO METU, DŽIAUGSMĄ DĖL ŠALIES

  • 3

Jonas Valančiūnas su „Memphis Grizzlies“ komanda ruošiasi NBA sezono atnaujinimui Orlande, o prieš jį davė interviu, kuriame pasirodė pakeitęs šukuoseną.

Bendraudamas su „Sport Ilustrated“ žurnalistais 28-erių 212 cm ūgio puolėjas parodė išvaizdos pokyčius – nusprendė nusiskusti galvą plikai.

Žurnalistų kalbintas lietuvis karantino metu ne tik pasikeitė išoriškai, tačiau prabilo ir apie naujai puoselėjamus pomėgius, kuriems anksčiau pritrūkdavo laiko. Vienas iš jų – kulinarija.

„Viena didžiausių aistrų, kurią turiu, yra maisto gaminimas. Mėgstu maistą, karantino metu mokiausi, kaip gaminti skirtingus patiekalus. Kai kurie gaminiai gal ir nebuvo patys skaniausi, bet nuo kažko pradėti reikėjo“, – pasakojo J. Valančiūnas.

Nepaisant naujovių, krepšininkas teigia, jog privalo susikaupti, kadangi NBA sezonas turėtų atsinaujinti liepos 30-ąją. Sportininkas sako, kad turi tris savaites pasiruošti, pasikraunant taip reikalingos energijos, kadangi svarbiausias aspektas – parodyti pavyzdį jaunimui.

„Mes turėjome daug laiko be krepšinio, be rungtynių, tad reikia rodyti pavyzdį, sunkiai dirbti, daryti mažus dalykus aikštėje ir už jos ribų“, – kalbėjo krepšininkas.

Paklausus, kaip laikosi jo šeima, esanti Lietuvoje, vyras teigė, kad yra laimingas dėl savo šalies. „Keliauti daug nėra galima, todėl vienintelis būdas susisiekti su šeima yra naudojantis technologijomis“, – antrindamas, jog būtent tai ir padeda išlaikyti ryšį su giminaičiais.

Visas interviu:

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Labai nekaip atrodo barzda. Būtų jaunesnis iš švaresnis be jos.

55

kas jis?

dabar

Gali buti zamolskio gimine,tas kas rusijoj kalejime sedi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS