Po jautrios K. Evanso žinutės – ištikimiausių sirgalių palaikymas | Diena.lt

PO JAUTRIOS K. EVANSO ŽINUTĖS – IŠTIKIMIAUSIŲ SIRGALIŲ PALAIKYMAS

Sunkią traumą patyręs „Žalgirio“ gynėjas Keenanas Evansas socialiniuose tinkluose pasidalino jautria žinute, o jam nuoširdų palaikymą išreiškė „Green White Boys“.

Po sėkmingos kelio operacijos Evansas antradienį savo „Instagram“ paskyroje pasidalino žinute su savo gerbėjais.

„Žodžiais negalima apsakyti, kaip aš dabar jaučiuosi, tiesiog užknisa, žinant kiek aš stūmiau save, kad sugrįžčiau žaisti į aukščiausią lygį“, – nusivylimo neslėpė „Žalgirio“ vedlys.

Evansas traumą patyrė sekmadienį trečiose serijos rungtynėse su Panevėžio „Lietkabeliu“, kai šokdamas blokuoti Sirvydžio metimo būdamas ore pajuto skausmą. Palikti aikštelę jis galėjo tik su komandos draugų pagalba. Vėliau paaiškėjo, kad žalgiriečiui plyšo kelio girnelės raištis. Dėl šios traumos jis be krepšinio praleis mažiausiai 6-8 mėnesius.

Amerikietis taip pat skyrė žinutę ir sirgaliams: „Aš labai atsiprašau Kauno miesto ir „Žalgirio“ sirgalių, kad negalėsiu padėti parvežti (LKL) trofėjaus namo šį sezoną. Žinoma, aš palaikysiu komandą finaluose“.

K. Evansas savo karjeroje taip ir nėra sužaidęs nei vienerių LKL finalo rungtynių. Pernai jo sezoną užbaigė Eurolygos mače su „Fenerbahce“ patirta Achilo sausgyslės trauma.

Į amerikiečio išstojimą sureagavo ir ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai, geriau žinomi kaip „Green White Boys“. Pastarieji trečiadienį socialiniuose tinkluose taip pat pasidalijo vieša žinute.

„Šie žodžiai turbūt palietė kiekvieną žaliai-baltų sirgalių, taip pat tikimės, jog palietė ir visą komandą. Kiekvienas iš mūsų tiek tribūnose, tiek aikštėje turėsime kompensuoti šią milžinišką netektį komandai. Tai metas, kada reikia maksimalaus mūsų visų susitelkimo. Jeigu Evansas negali atnešti ir įteikti titulo mums – tuomet mes visi privalome iškovoti ir atnešti titulą jam!“ – teigė sirgaliai.

Dabartinių Lietuvos čempionų klubo gerbėjai taip pat neslėpė užtikrintumo prieš lemiamą LKL finalo seriją. „Nerūpi ir mums, su kuriais iš jų („Rytas“ ir „Wolves“) teks žaisti finale. Mūsų visų tikslas turi būti dar kartą parodyti, kad Lietuvoje dominuoja mūsų klubas ir mūsų spalvos“, – pareiškė aistruoliai.

Pusfinalio serijoje su „Lietkabeliu“ nė karto nesuklupę kauniečiai jau laukia savo varžovo finale. Dėl pagrindinio trofėjaus su jais susigrums viena iš Vilniaus ekipų – „Rytas“ arba „Wolves“. Serijoje iki 3 pergalių rezultatu 2-1 šiuo metu pirmauja „Rytas“. Ketvirtosios serijos rungtynės bus žaidžiamos ketvirtadienį 18.30 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Žalgiris Šalies klubas

Nežais Žalgiryje ar žais , svarbu, kad pasveiktų ir su jam būdingu profesionalumu džiugintų krepšinio pasaulį.

to Alfredukui,

taigi Žalgiryje liks ,jei žais tik su viena koja,o jei normaliai pasveiks-Žalgiriui-ate

Alfredas Panevėžys

Tikiu kad bus viskas gerai. Linkiu greičiau pasveikti ir toliau padęti Žalgiriui iškovoti pergalių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS