Po K. Irvingo išstojimo – kritika iš Ch. Barkley lūpų: nuoširdžiai manau, kad jam kažkas negerai | Diena.lt

PO K. IRVINGO IŠSTOJIMO – KRITIKA IŠ CH. BARKLEY LŪPŲ: NUOŠIRDŽIAI MANAU, KAD JAM KAŽKAS NEGERAI

  • 0

Bruklino „Nets“ žvaigždė Kyrie Irvingas vėl ne iš gerosios pusės atsidūrė dėmesio centre.

Visai neseniai K. Irvingas atsisakė dalyvauti spaudos konferencijoje bei atsakyti į žurnalistų klausimus. „Nets“ išplatino viešą K. Irvingo komentarą, tačiau NBA krepšininkui vis tiek skyrė 25 tūkst. JAV dolerių baudą už savo, kaip žaidėjo, pareigų nevykdymą.

K. Irvingas į tai sureagavo pasidalindamas kontroversiška žinute savo „Instagram“ paskyros istorijoje.

„Prisiklausiau pakankamai kitų skleidžiamos propagandos. Esu už tiesą, nepriklausomai nuo to, kas ją sako. Esu už teisingumą, nepriklausomai nuo to, su kuo ar prieš ką kovojama. Esu žmogus ir todėl pasisakau už tai, kas geriausia žmonijai“, – žymų žmonių teisių aktyvistą Malcolmą X citavo K. Irvingas.

„Meldžiuosi, kad išnaudotume pinigus toms bendruomenėms, kurioms jų reikia labiausiai. Esu čia dėl Taikos, Meilės ir Didybės. Taigi, liaukitės blaškyti mane ir mano komandą bei mėgaukitės Menu“, – jau savais žodžiais žinutę pratęsė „Nets“ žvaigždė.

Vis tik didžiausią atgarsį sukėlė paskutinis K. Irvingo sakinys, kuris buvo nukreiptas į žiniasklaidą.

„Nekalbu su pėstininkais, – omenyje turėdamas mažiausios vertės šachmatų figūrą, rašė K. Irvingas. – Mano dėmesys yra vertas daugiau.“

Į tokį K. Irvingo pasisakymo netruko sureaguoti legendinis krepšininkas ir dabar apžvalgininko pareigas einantis Charlesas Barkley, kuris „Nets“ žvaigždei negailėjo kritikos.

„Norėčiau, kad kažkas prisišauktų į Kyrie ausis, – vienoje iš radijo laidų sakė Ch. Barkley. – Nuoširdžiai manau, kad jam yra kažkas negerai. Nuoširdžiai tuo tikiu ir nejuokauju. Nesuprantu, ką jis tuo nori pasakyti.“

„Žmogau, tau mokama 40 mln. dolerių, tu privalai bendrauti su žiniasklaida. Atsakinėti galima, kaip tik nori, tačiau privalu pasirodyti ir atsakyti į klausimus. Visada sakau: mes esame laimingiausi vyrukai pasaulyje. Mes gauname milijonus, žaisdami kvailą žaidimą, o viso to dalis yra atvykti į pokalbių laidas ir bendrauti su žiniasklaida“, – pratęsė Ch. Barkley.

Barkley savo mintį pabaigė teigdamas, jog gali būti, kad K. Irvingas per savo NBA karjerą nesutiko reikiamo pavyzdžio.

„Kaip ir sakiau, manau, kad su juo kažkas yra negerai ir todėl jaučiuosi prastai, nes jis nėra blogas vaikis. Tiesiog manau, kad jis šalia niekada neturėjo subrendusių suaugusių, kurie jam pasakytų, kaip pridera elgtis.

Man pasisekė, kad žaidžiau su Dr. J (Juliusu Ervingu), Mosesu Malone‘u, Maurice‘u Cheeksu ir Andrew Toney, kurie man aiškiai pasakė, jog esame profesionalūs krepšininkai ir turime elgtis, kaip profesionalai. Vis tik Kyrie turi tiek daug pinigų, jog jis gali daryti, ką panorėjęs“, – užbaigė Barkley.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS