Pradėtos rinktinės trenerio paieškos: A. Sabonis jau kalbėjosi su K. Maksvyčiu | Diena.lt

PRADĖTOS RINKTINĖS TRENERIO PAIEŠKOS: A. SABONIS JAU KALBĖJOSI SU K. MAKSVYČIU

  • 4

Pasibaigus pasaulio čempionatui ir iš vyriausiojo trenerio pareigų pasitraukus Dainiui Adomaičiui, Lietuvos krepšinio federacija pradėjo naujo stratego paieškas.

Arvydas Sabonis ir Mindaugas Špokas buvo susitikę su šiuo metu Permės „Parma“ klubui vadovaujančiu Kaziu Maksvyčiu ir kalbėjo apie galimybę treniruoti šalies rinktinę.

„Susitikimo tikslas buvo išsiaiškinti, ar trenerį domintų tokia galimybė ateityje treniruoti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę. LKF tikslas yra rasti geriausią ir optimaliausią variantą, kas galėtų pakeisti Dainių Adomaitį ir vesti komandą į olimpines žaidynes.

Trenerio pozicija buvo tokia, kad jis nori pagalvoti, pasitarti su šeima ir svarbiausia – sužinoti savo klubo poziciją, ar jie išleistų jį. Tam reikia laiko.

Šiai dienai neturime jokio galutinio atsakymo, bet įvykių neskubiname. Turime laiko iki spalio galo, nes lapkričio mėnesį bus tvirtinama naujo trenerio kandidatūra“, – sakė LKF generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas.

Lietuvos krepšinio federacijos vykdomojo komiteto posėdis vyks lapkričio 12 dieną, jo metu turėtų būti patvirtintas naujasis rinktinės treneris.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

c Bet lazybos

sabonis geras buvo krepsininkas,bet kaip LKF alva tai prasta ,reklamuok vaikus ,kaip jie zaidzia ,kaip prizus iteikineji maziam,cd diskus su praeities krepsinio kovom ,reklamuot reikia ta, ko nori pasiekt,o ne Lidlo apsipirkima .

Henrikas

Mano manymu federacija turetu tartis su D. Adomaiciu testi darba, kaip ir buvo numatyta. Subure gera komanda, zaidejai juo pasitiki. Ne reikia blaskytis, is to naudos nebus.

T

Ai uzsiciaupkit visi jums blogi ka be isrinktu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS