„Raptors“ ir „Spurs“ pagerbė K. Bryanto atminimą | Diena.lt

„RAPTORS“ IR „SPURS“ PAGERBĖ K. BRYANTO ATMINIMĄ

  • 0

Žinia apie žuvusį legendinį krepšininką Kobe Bryantą sukrėtė visą krepšinio pasaulį. „Raptors“ ir „Spurs“ pagerbė K. Bryanto atminimą išnaudodami pirmųjų dviejų atakų 24 sek. laikmatį.

K. Bryantas antroje karjeros pusėje žaidė 24-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais.

 

Informaciją apie sraigtasparnio avariją ir žuvusiuosius patvirtino NBC televizija.

„TMZ Sports“ skelbia, jog K. Bryantas savo privačiu sraigtasparniu skrido su dar trimis žmonėmis, kuomet įsiliepsnojo ugnis. Greitoji pagalba prisistatė į įvykio vietą, tačiau padėti niekuo negalėjo. Patvirtinta apie penkių asmenų žūtį. K. Bryanto žmona Vanessa tarp žuvusiųjų nėra minima. Katastrofos aplinkybės vis dar tiriamos.

K. Bryantui keliavimas sraigtasparniu buvo įprastas – siekdamas sutaupyti laiko, jis skrisdavo net į rungtynes ar treniruotes.

K. Bryantas kartu su savo žmona buvo susilaukęs keturių dukterų – Gianna, Natalia, Bianca ir naujagimės Capri. Kiek vėliau po tragiškos žinios JAV žiniasklaida pranešė, kad kartu su krepšinio legenda sraigtasparnyje skrido ir 13-metė dukra Gianna. Mergaitė taip pat žuvo.

Vieta, kur sudužo legendinio krepšininko K. Bryanto sraigtasparnis

Scanpix nuotr.

K. Bryantas NBA lygoje žaidė lygiai 20 metų – nuo 1996-ųjų iki 2016-ųjų ir visus juos – Los Andželo „Lakers“ klube. „Staples Center“ arenoje į palubes yra iškelti abu jo marškinėliai pažymėti 8 ir 24 numeriais.

Per šį laikotarpį Kobe iškovojo 5 NBA titulus, du kartus tapo finalo serijos MVP ir kartą – reguliariojo sezono MVP. Su JAV nacionaline rinktine gynėjas du olimpinius aukso medalius.

Jis taip pat 18 kartų buvo išrinktas į NBA „Visų žvaigdžių“ rungtynes, o tarp visų laikų rezultatyviausių krepšininkų ilgą laiką buvo trečioje pozicijoje. Šiąnakt jį iš šios vietos išstūmė LeBronas Jamesas.

GALERIJA

  • Kobe Bryantas
  • Kobe Bryantas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS