Iš Rusijos kalėjimo išgelbėta B. Griner vėl pasirodė krepšinio aikštėje | Diena.lt

IŠ RUSIJOS KALĖJIMO IŠGELBĖTA B. GRINER VĖL PASIRODĖ KREPŠINIO AIKŠTĖJE

  • 9

10 mėnesių kalėjime Rusijoje praleidusi JAV krepšinio žvaigždė Brittney Griner pirmą kartą po labai ilgos pertraukos pasirodė krepšinio aikštėje.

32 metų 206 cm aukštaūgė per kontrolines Fynikso „Mercury“ rungtynes aikštėje praleido 17 minučių, pelnė 10 taškų ir atkovojo 3 kamuolius, tačiau jos komanda nusileido Los Andželo „Sparks“ 71:90. Pastarąjį kartą „Mercury“ aprangą B. Griner vilkėjo 2021 metais.

„Nesitikėjau, kad teks čia sėdėti, Nemaniau, kad taip greitai vėl žaisiu krepšinį“, – po rungtynių sakė dukart olimpinė čempionė.

B. Griner laisvę atgavo, kai JAV įvykdė kalinių mainus su Rusija.

„Nežinojau, kaip man seksis, tačiau tikrai džiaugiuosi būdama čia. Jausmas – geras, bet labai laukiu dienos, kai visa tai bus tik krepšinis“, – persekiojančias įvairias mintis atskleidė amerikietė.

B. Griner buvo sulaikyta 2022 metų vasarį viename Maskvos oro uoste dėl neva turėtų narkotinių medžiagų. Rusijoje teismas ją pripažino kalta dėl narkotikų kontrabandos ir pasiuntė 9 metams už grotų. Po 10 mėnesių krepšininkę JAV iškeitė į ginklų prekeivį Viktorą Butą, kuris už Atlanto buvo nuteistas kalėti 25 metus.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

narkomane transvestite lezbiete

narkotiku platintoja --amerikos ,,,sportininke ,,,apupet galima ... eina nax.....ta amerika su visais bidonais..

Anonimas

Gales vel varyti narktotiku kontrobanda...

Anonimas

P.iz.e istampyta net ant 3 kilogramu tai vel gales traliuoti narkotikus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS