„Ryto“ sirgaliams – išskirtinė galimybė stebėti rungtynes iš labai arti | Diena.lt

„RYTO“ SIRGALIAMS – IŠSKIRTINĖ GALIMYBĖ STEBĖTI RUNGTYNES IŠ LABAI ARTI

Jau artimiausiose Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubo namų rungtynėse „Siemens“ arenoje komandos sirgaliai galės iš labai arti pamatyti krepšinio aikštėje ir ant komandų suoliukų verdančias emocijas. Klubas pradeda prekybą bilietais į VIP vietas, esančias tarp atsarginių suoliukų ir sekretoriato. Mače su Belgrado „Partizan NIS“ sirgaliams bus pasiūlytos aštuonios tokios vietos, o susitikime su Kauno „Žalgiriu“ – keturios („Ryto“ suolelio pusėje), skelbia sostinės klubas.

„Aš manau, kad tai yra išskirtinė galimybė pasijusti mylimos komandos dalimi varžybų metu. Šiuos bilietus įsigiję sirgaliai ne tik iš geriausių vietų matys visus įvykius aikštėje, tačiau praktiškai galės pasijusti komandos dalimi minutės pertraukėlių metu, iš labai arti išvys trenerio Dainiaus Adomaičio, jo štabo veiklą rungtynių metu, teisėjų ir sekretoriato darbą. Per Europos taurės susitikimus keturi sirgaliai galės įsitaisyti ir varžovų suolo pusėje“, – sakė „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Vieno tokio bilieto kaina į rungtynes prasideda nuo 100 eurų. Šią vietą įsigijusiam komandos sirgaliui atiteks ir marškinėliai iš naujosios Vilniaus „Ryto“ atributikos kolekcijos.

„Tradicija siūlyti sirgaliams panašias patirtis jau prieš kurį laiką įsigalėjo NBA arenose, tai perima ir stipriausi Europos krepšinio klubai. Todėl ir mes savo sirgaliams norime suteikti tokią galimybę“, – aiškino R. Jarutis.

Kitą savaitę Vilniaus „Ryto“ laukia dviejų ypač svarbių mačų „Siemens“ arenoje serija. Spalio 15 dieną 19 val. „Rytas“ žais Europos taurės trečiojo turo susitikimą su Belgrado „Partizan NIS“, o spalio 20 dieną 17 val. į Vilnų atvyks Kauno „Žalgiris“.

Bilietus į šiuos susitikimus, taip pat ir į VIP vietas, platina „Tiketa“. Bilietų kainos į „Ryto“ ir „Partizan NIS“ susitikimą prasideda nuo 7 eurų, o gyvai pamatyti „Ryto“ akistatą su Kauno komanda galima nuo 13 eurų. Tiesa, esant dideliam susidomėjimui, bilietai į „Ryto“ ir „Žalgirio“ rungtynes gali brangti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS