S. Babrauskas: kadangi Lietuvoje pasiūlymų negaunu, vyksiu į užsienį | Diena.lt

S. BABRAUSKAS: KADANGI LIETUVOJE PASIŪLYMŲ NEGAUNU, VYKSIU Į UŽSIENĮ

  • 0

Vis dar be komandos esantis Steponas Babrauskas artimiausiu metu turėtų pakelti sparnus į užsienį. Krepšininkas apie tai užsiminė bendraudamas su tinklalapiu skm.lt.

35-erių gynėjo ir lengvojo krašto pozicijoje žaisti galintis S. Babrauskas praėjusį sezoną atstovavo Alytaus „Dzūkijai“, o šį rudenį pasitiko neturėdamas komandos. Pasak jo, tai netrukus turėtų pasikeisti.

„Kadangi Lietuvoje pasiūlymų negaunu, mano variantas – važiuoti į užsienį. Manau, greitu metu išvažiuosiu, viskas ten dėliojasi gerai“, – sakė S. Babrauskas

Iš viso 7 sezonus „Ryto“ ekipoje praleidęs vilnietis pozityviai atsiliepė apie dabartines mylimo klubo aktualijas ir teigė, jog ateityje norėtų sugrįžti į sostinės klubą.

S. Babrauskas taip pat atkreipė dėmesį į neeilinį įvykį – Europos taurės starte sostinės ekipa į Krasnodaro „Lokomotiv“ krepšį įmetė 40 taškų, taip pademonstruodami rezultatyviausią puolimą antrajame rungtynių ketvirtyje per visą turnyro istoriją.

„Matosi, kad žaidėjai gerai sutaria tarpusavyje, yra geras mikroklimatas. Treneris liko tas pats, vadovybė atliko gerą darbą, parinko tam tikrus žmones, kurie reikalingi. Man pačiam gal ir yra tekę žaidžiant „Ryte“ matyti ir pajausti, ką reiškia varžovams per kėlinį įmesti 40 taškų, bet tikrai ne Europos taurėje. To noro grįžti į sostinės klubą yra. Pažiūrėsime, kaip netolimoje ateityje viskas susidėlios“, – pokalbį mįslingai užbaigė Stepas.

S. Babrauskas apsilankė Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) sezono atidarymo vakare. Renginys buvo organizuojamas kartu su Rimanto Kaukėno paramos grupe, o visos surinktos lėšos skirtos padėti sunkiai sergantiems vaikams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS