Sidabro medalius iškovojusiems Lietuvos krepšininkams – 250 tūkst. litų | Diena.lt

SIDABRO MEDALIUS IŠKOVOJUSIEMS LIETUVOS KREPŠININKAMS – 250 TŪKST. LITŲ

  • 6

Sidabro medalius Europos krepšinio čempionate iškovojusi Lietuvos vyrų krepšinio rinkinė gaus 250 tūkst. litų premiją.

"Mes šiandien įteiksime krepšininkams 250 tūkstančių litų čekį. Tikriausiai visa Lietuva yra patenkinta pasiektais krepšininkų rezultatais. Jie tikrai yra verti to apdovanojimo", - žurnalistams pirmadienį sakė premjeras Algirdas Butkevičius.

Sekmadienį Slovėnijoje pasibaigusių pirmenybių finale Lietuvos krepšininkai 66:80 pralaimėjo pirmą kartą Senojo žemyno čempione tapusiai Prancūzijos komandai ir sidabro medaliais pasipuošė po aštuoniolikos metų pertraukos.

Penktąjį kartą senojo žemyno čempionato finale žaidusi Lietuvos rinktinė Europos pirmenybių aukso medalius iškovojo 1937, 1939 ir 2003 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

to mmmm

Kieno garbe? Nei Lietuva nei litovcai jokios garbes niekad neturejo ir neturi.

Polas

Kiekvienam krepsininkui turejo iteikt bent po 50 tukst litu ir po nauja gera maske. O kitiems komandos nariams bent po 20 tukst litu. Na su treneriais kita kalba, jie gauna atskirai pagal sutarti. Toks kaip Kazlauskas jau yra tokio lygio, kad jokios rinktines neruosia cempionatui be 250-300 tukst euru, o klubo netreniruoja be 150 tukst euru uz viena sezona. Kaip pvz Kinijoje vienas sezonas trunka 4 menesius, tai uz 4 sezonus jis gauna 600 tukst euru. O kinai su treneriais visad sudaro sutartis 4 sezonams is karto, jei gauna tokius gerus trenerius kaip Kazlauskas. Vnz kaip beziurek - premija Lietuvos rinktinei per maza. Zaide jie aisku labai prastai ir neidomiai, bet sidabras yra sidabras. Sirgaliai irgi pasirode labai slyksciai, visur dabar linksniuoja Lietuva kaip rasistu sali. Uzsienio zurnaliugos irgi susidomejo musu komentarais ta tema, nusisamde vertejus ir dabar uzsienio spauda mirga ka mes rasome apie Prancuzijos komanda. Vnz kiaules buvome, esame ir kiaulemis liksime.

PL

Kazlauskui sumokejo 250 tukst EURU uz sios avinu rinktines treniravima, paruosima cempionatui. O cia mat visai komandai uz sidabra 250 tukst LITU.Net nejuokinga. Padalinkit ant visu zaideju, visu treneriu, gydytoju, masazuotoju, asistentu ir kas gausis? chi chi chi Teisingai daro tie,kurie neguldo savo sveikatos ir neina zaist i rinktine. Jei valdzia negerbia sportininku, kodel sportininkas turi jiems daryt gera ir dykai reklamuot sali?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS