Š.Jasikevičiaus brolis skina pergales mėgėjų lygoje | Diena.lt

Š.JASIKEVIČIAUS BROLIS SKINA PERGALES MĖGĖJŲ LYGOJE

Vytenis Jasikevičius pelnė 34 taškus ir surinko 33 naudingumo balus, o jo vedamas „Rocknrolla“ kolektyvas pasiekė įtikinamą pergalę Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) čempionate. Veteranų jauniausios grupės (iki 35 metų) turnyre karštų kovų netrūksta.

Grupės iki 35 metų turnyro lyderių akistatoje „Rocknrolla“ 89:67 nepaliko vilčių „Sporto manijos“ komandai. Galingai 27:7 startavę favoritai vėliau užtikrintai nužygiavo iki savo 8-osios pergalės turnyre. Nugalėtojų gretose 35 metų 187 cm ūgio V.Jasikevičius pataikė 7 tritaškius iš 13, 6 dvitaškius iš 9. Neskaitant jo indėlio, naudingai sužaidė ir kitas buvęs LKL krepšininkas Nerijus Varnelis. Puolėjas pelnė 20 taškų ir atkovojo 17 kamuolių. Dar daugiau (19) sviedinių po krepšiais susišlavė Leonardas Ivanovas, pelnęs 14 taškų.

„Sporto manijai“ daugiausia taškų pelnė Artūras Lencevičius (23), Artūras Pelšsas (13).

Po šios dvikovos „Rocknrolla“ sąskaitoje 8 pergalės ir 1 nesėkmė. Antra besirikiuojanti „Sporto manija“ laimėjo 6 mačus iš 8. Tiek pat pergalių turi „DNC-Hidraulinės-Timac-agro“, tiesa žaidusi rungtynėmis mažiau. Šią savaitę turėjusi įvykti šios komandos akistata su Kauno rajono „Omega“ ekipa buvo atidėta. Prieš tai „DNC-Hidraulinės-Timac-agro“ sunkiai 70:64 palaužė „KTU Plienas- Spalvų sala“ kolektyvą. Nugalėtojams Giedrius Jevstignejevas surinko 21 naudingumo balą bei atkovojo 11 taškų. Donatas Andrulis įmetė 15 taškų. Pralaimėjusių gretose naudingu žaidimu išsiskyrė Sergejus Korolkovas (36 naudingumo balai ir 20 taškų).

KTU komandos sąskaitoje liko 4 pergalės ir tiek pat nesėkmių. Penktoje vietoje rikiuojasi „Virusas“ (2 pergalės ir 5 pralaimėjimai), toliau - „S-P fondas-Siusk.lt“ (1 laimėjimas ir 6 nesėkmės) ir „Omega“ (0 ir 8).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS