Skolos negrąžinę broliai ir toliau nelaukiami „Žalgirio“ arenoje | Diena.lt

SKOLOS NEGRĄŽINĘ BROLIAI IR TOLIAU NELAUKIAMI „ŽALGIRIO“ ARENOJE

2013 metais kovo 7 dieną Kaune po „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ rungtynių svečių krepšininką Rudy Fernandezą sužaloję Nauris ir Normundas Maciai vis dar neįvykdė pažado ir negrąžino komandai skirtos 25 tūkst. eurų baudos.

Po incidento dvyniai pažadėjo, kad jie įsteigs fondą, kuriame sirgaliai galės pervesti pinigus baudai padengti. Vėliau jie bandė pinigų prisiteisti iš pačios Eurolygos, tačiau ir tai nepasiteisino.

„Jokių žingsnių iš jų pusės nebuvo, todėl laikomės savo pozicijos toliau brolių Macių neįleisti į areną – nei į mūsų rungtynes, nei į kitus renginius“, – teigė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Prieš mėnesį latviai Normundas ir Nauris Maciai teigė, jog jie neatsisako duoto pažado ir pinigus tikrai atiduos. Tuomet buvo skelbiama, jog dvyniai grąžinti skolą bandys iki Naujųjų metų.

„Kol kas nieko nesame gavę. Stebime, skaitome, girdėjome, kad tikriausiai šiemet tie pinigai turi mus pasiekti. Galime duoti banko sąskaitas, jeigu reikia“, – kalbėjo P. Motiejūnas.

Po minėtų incidentų Eurolyga „Žalgiriui“ skyrė 25 tūkst. eurų baudą bei broliams Maciams uždraudė iki gyvos galvos lankytis bet kuriose Europos taurės ar Eurolygos turnyro rungtynėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS