Startuoja mini-abonementų prekyba į „Top 16“ etapą „Žalgirio“ arenoje | Diena.lt

STARTUOJA MINI-ABONEMENTŲ PREKYBA Į „TOP 16“ ETAPĄ „ŽALGIRIO“ ARENOJE

  • 0

Vakar puikią pergalę Bamberge iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai užsitikrino vietą tarp 16 stipriausių Eurolygos ekipų. „Top 16“ etape žalgiriečių ir jų sirgalių laukia net 7 aukščiausio lygio dvikovos namuose – „Žalgirio“ arenoje.

Penktadienį prasidėjo mini-abonementų prekyba į „Top 16“ etapą „Žalgirio“ arenoje, o šeštadienį startuos ir sezono abonementų pratęsimas.

„Džiaugiamės, kad prieš gražiausias metų šventes galėjome atsidėkoti savo ištikimiems gerbėjams, patekdami į „Top 16“ etapą. Naujaisiais metais mūsų visų laukia nauji mūšiai, kuriuose „Žalgiriui“ prireiks dar didesnės aistruolių paramos. Kviečiu visus sirgalius prasitęsti sezono abonementus, įsigyti mini-abonementus ir sugrąžinti „Žalgirio“ areną į Eurolygos lankomumo lyderės poziciją. Tikiu, kad „Žalgirio“ gerbėjai mus įkvėps naujoms kovoms su stipriausiais varžovais“, - sakė komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

„Top 16“ formatas išliko toks pats kaip ir praėjusį sezoną. Tai reiškia, kad žalgiriečiams šiame etape iš viso reikės sužaisti 14 rungtynių – 7 jų vyks „Žalgirio“ arenoje. Iš aštuonių grupės komandų į „Top 8“ etapą pateks keturios stipriausios ekipos.

„Žalgiris“ rungtyniaus F grupėje kartu su Madrido „Real“, Maskvos CSKA, Tel Avivo „Maccabi“, Stambulo „Galatasaray“, Belgrado „Partizan“, Miuncheno „Bayern“ ir trečią vietą D grupėje užimsiančia ekipa.

Turimus abonementus savininkai atnaujinti galės iki gruodžio 29 d. vakaro. Kauno „Žalgiris“ atsižvelgė į sirgalių nuomonę ir šiemet abonemento pratęsimo kaina yra ženkliai mažesnė lyginant su praėjusiu sezonu. Prasitęsdami sezono abonementą arba pirkdami mini-abonementą į „Top 16“ etapą galite sutaupyti iki 50 procentų sumos nei pirkdami bilietus į atskiras rungtynes.  Abonementus į „Top 16“ varžybas pratęsti bus galima visose Bilietai.lt kasose bei internetu. Pratęsdami turimą abonementą nepamirškite jį atsinešti, nes tik taip Jums bus pritaikyta nuolaida.

Kaip ir praėjusį sezoną lygiagrečiai abonementų pratęsimui, gruodžio 20-29 d., vyks ir mini-abonementų prekyba į „Top 16“ mūšius „Žalgirio“ arenoje. Įsigydami mini-abonementą į septynerias Lietuvos čempionų rungtynes su Eurolygos grandais galėsite ne tik būti ramūs dėl savo vietų „Žalgirio“ arenoje svarbiausiose mylimos komandos dvikovose, bet ir sutaupysite. Negana to, visų laukia malonus šventinis siurprizas – mini-abonementų savininkai su abonementu galės apsilankyti visose „Žalgirio“ namų rungtynėse LKL reguliariajame sezone (išskyrus rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“).

Bilietų prekyba į atskiras Eurolygos rungtynes startuos, paaiškėjus „Top 16“ etapo tvarkaraščiui, tačiau kainos išaugs. Tad skubėkite prasitęsti turimus ar įsigyti mini-abonementus ir mėgaukitės aukščiausio lygio krepšiniu!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS