Susižeidusį D. Gordoną dėjimų konkurse keičia „Šiaulių“ krepšininkas | Diena.lt

SUSIŽEIDUSĮ D. GORDONĄ DĖJIMŲ KONKURSE KEIČIA „ŠIAULIŲ“ KREPŠININKAS

  • 0

„KIDY Tour – Karaliaus Mindaugo taurės” dėjimų konkurse – netikėti pokyčiai. Vilniaus „Lietuvos ryto” aukštaūgį Drew Gordoną konkurse keičia „Šiaulių” atstovas Rytis Pipiras, praneša LKL.

Kad D.Gordonas nedalyvaus dėjimų konkurse, paaiškėjo tik paskutinę akimirką. Vakar krepšininkui buvo atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, po kurio paaiškėjo, kad amerikietis patyrė kelio traumą. Pats D.Gordonas sakė, kad susižeidė per rungtynių su Utenos „Juventus” ketvirtą kėlinį.

Amerikietis jau nedalyvavo „Lietuvos ryto” treniruotėje ketvirtadienį. Krepšininkui uždrausta sportuoti mažiausiai iki kito trečiadienio.

Dėjimų konkurse D.Gordoną pakeis šoklusis 203 cm ūgio puolėjas R.Pipiras. „Labai gaila, kad konkurse nedalyvaus D.Gordonas. Bet R. Pipirą stebiu jau seniai ir manau, kad jis taps malonia staigmena visiems žiūrovams”, – sakė LKL komercijos direktorius Žygimantas Surintas.

Tokiuose renginiuose 21-erių krepšininkas nėra naujokas – jam yra tekę dalyvauti NKL dėjimų konkurse. Triuškinančiais dėjimais R.Pipiras ne kartą užkariavo ir gražiausių NKL epizodų rinkinius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS