Svarbaus mačo išvakarėse krepšinio rinktinės kapitonui – saldi dovana | Diena.lt

SVARBAUS MAČO IŠVAKARĖSE KREPŠINIO RINKTINĖS KAPITONUI – SALDI DOVANA

  • 3

Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas Mantas Kalnietis jau artėjant vidurnakčiui Nankine sulaukė saldžios dovanos.

Po treniruotės prieš lemiamą pasaulio čempionato antrojo etapo mačą su Prancūziją į viešbutį grįžusį įžaidėją pasitiko ne tik vakarienė, tačiau ir komandos draugų sveikinimai bei šokoladinis tortas - Mantui sukako 33-eji metai.

Tortą, kurį komanda užsakė viešbutyje, ant stalo atnešė ir supjaustė rinktinės virtuvės šefas Svajūnas Jarmala. Komanda tradiciškai sudainavo „Su gimimo diena!“, o Marius Grigonis visus paragino sušukti tris kartus „Valio!”

Linksmintis M. Kalnietis ir rinktinė neturėjo kada, nes jau šeštadienį Lietuvos ekipos laukia nepaprastai svarbios pasaulio čempionato rungtynės su Prancūzija, iki šiol laimėjusia visus mačus.

M. Kalnietis vyrų rinktinėje žaidžia nuo 2006 metų. Tik vienerius metus jis praleido dėl peties traumos 2014-aisiais.

Šiame pasaulio čempionate komandos kapitonas per kiek daugiau nei 23 minutes renka vidutiniškai po 11 taškų, 2,3 atkovoto kamuolio ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo (daugiausiai rinktinėje).

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

šiaip

Mantas, Marius, Lukas ,Edgaras galėjo viską, beveik viską. Kodėl Mačiulis, ką tik po traumos, žaidė ir žaidė, o anie tik epizodiškai. Šita dėlionė esminė klaida . Bet čia tik nuomonė.

namo

10-14 vietos nepakils.velniai nemate,gal kitam cempe pasiseks ,susimastys, reik daugiau prakaito per treniruotes liet ,tada ir ergales sugryz, arba turi gimti su kamuoliu ,bet tokiu tik vienas kitas,tad liekit prakaita ir busit Cempionais ,be prakaito nera ir pergaliu.

Nepyk

Kapitone,sveikinu su Prancuzu pergale !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS