T. Pačėsas: „Lietuvos ryto“ tikslas – garbingai reprezentuoti Vilnių | Diena.lt

T. PAČĖSAS: „LIETUVOS RYTO“ TIKSLAS – GARBINGAI REPREZENTUOTI VILNIŲ

Komandos komplektacijos darbus dar tęsiantys Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo atstovai nekelia ekipai labai ambicingų tikslų artėjančiame sezone.

Šiuo klausimu pakalbintas vyriausiasis treneris Tomas Pačėsas liko ištikimas sau bei konkrečių vietų neįvardijo.

„Garbingai reprezentuoti miestą Vilnių“, – šypsodamasis laidai „Lietuvos sportas“ sakė vilniečių strategas.

Dar vieno žaidėjo rinkoje ieškanti sostinės komanda aktyviai ruošiasi artėjančioms kovoms Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) ir Europos taurėje. 

T. Pačėso vadovaujama ekipa šį savaitgalį dalyvaus Klaipėdoje vyksiančiame Vlado Garasto taurės turnyre, kuriame savo jėgas išmėgins su Saratovo „Avtodor“, Krasnojarsko „Jenisej“ ir varžybų šeimininku „Neptūnu“.

„Rusų komandos – gan stiprios, tiek „Avtodor“, tiek „Jenisej“. Manau, jog bus geras toks pasibandymas ir tolimesnės formos ieškojimas. Tikrai pravers pasižaisti tris dienas iš eilės prieš LKL startą. Ieškosime įvairių variantų ir sudėčių kombinacijų. Tikiuosi, jog žaidėjai atlaikys. Dabar mes lyg ir neblogai pasiruošę fiziškai, bet tas trijų dienų maratonas, manau, bus į naudą. 

Lyderio vaidmuo yra numatytas visiems, kas gerai žais. Manau, jog tai bus dienos klausimas, kas gerai funkcionuos. Mūsų gynėjai Davidas Loganas, Corey Fisheris ir dar ateities įžaidėjas bus tokie, kurie dalinsis kamuoliu ir kurs pozicijas kitiems. Šiame pasiruošimo etape neblogai funkcionuoja tiek aukštaūgiai, tiek snaiperiai“, – tęsė T. Pačėsas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Psychinis

Treneris pochieska labai nervuotas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS