Toronto arenos užkulisiuose – kandi K. Thompsono, K. Duranto ir Drake'o akistata | Diena.lt

TORONTO ARENOS UŽKULISIUOSE – KANDI K. THOMPSONO, K. DURANTO IR DRAKE'O AKISTATA

  • 0

Po pirmųjų pergalingų Toronto „Raptors“ rungtynių NBA finale „Golden State Warriors“ krepšininkus pašiepęs Drake'as sulaukė savo atpildo praėjusią naktį. Kanados klubui suklupus 104:109, traumuoti Kevinas Durantas ir Klay Thompsonas „Scotiabank“ arenos koridoriuje kandžiai pasitiko šalia praeinančią repo žvaigždę.

„Pasimatysime Oklande, Aubrey (Drake'o tikrasis vardas, – aut. past.), – Thompsonas šūktelėjo Drake'ui. – Šiąnakt užtilai, ar ne?“

„Viskas gerai, – šaipėsi Durantas. – Aukštyn galvą.“

Drake'as antrose rungtynėse provokavo Thompsoną savo firminiu šokiu, kai „Warriors“ snaiperis užsidirbo pražangą. Taip pat jis arenoje pasirodė vilkėdamas megztinį, ant kurio nugaros puikavosi „Vienas namuose“ serijos filmų žvaigždės Macaulay Culkino atvaizdas su užrašu „Kevinai?!“, tačiau paskui dainininkas persirengė.

Drake'as po pirmųjų rungtynių apsižodžiavo su Draymondu Greenu bei „eBay“ platformoje skelbė parduodantis Stepheno Curry plauką.

Kol kas lieka neaišku, ar Drake'as vyks palaikyti „Raptors“ į Oklandą, kur vyks trečiasis ir ketvirtasis susitikimai. Serijos iki keturių pergalių rezultatas dabar yra lygus 1-1.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS