Vakarų laivų gamyklos įmonių grupė – vėl generalinė „Neptūno“ rėmėja | Diena.lt

VAKARŲ LAIVŲ GAMYKLOS ĮMONIŲ GRUPĖ – VĖL GENERALINĖ „NEPTŪNO“ RĖMĖJA

  • 0

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubo vadovybė ne tik prašo miesto paramos, bet ir nuolat aktyviai ieško bei bendrauja su galimais rėmėjais - įvairių įmonių vadovais ir verslininkais. Tai duoda vaisių.

Džiugu, kad naują sutartį pasirašė ir klubo generaliniu rėmėju lieka AB„ Vakarų laivų gamykla įmonių grupė“.

Ateinantį sezoną „Neptūnas“ varžysis ambicingame tarptautiniame turnyre - FIBA Čempionų lygoje. „Neptūnui“ teisė atstovauti Klaipėdai ir visai Lietuvai šiame turnyre suteikta išsikovojus kelialapį sportiniu principu - praėjusį sezoną klaipėdiečiai pirmą kartą šalies krepšinio istorijoje pusfinalyje nugalėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipą. Tą padaryti yra pavykę tik dviem Lietuvos komandoms - „Neptūnui“ ir daugkartiniam šalies čempionui Kauno „Žalgiriui“.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie mūsų miestą reprezentuojančio krepšinio klubo „Neptūnas“ skambių pergalių. Visi žinome, kad Lietuvoje krepšinis - tarsi antroji religija. Džiugu, kad Klaipėdos „Neptūnas“ per pastaruosius metus gerokai pakėlė kartelę - įsitvirtino tarp šalies lyderių ir sėkmingai kaunasi tarptautinėse arenose. Norėtųsi, kad šis sėkmingas periodas tęstųsi dar daugelį metų“, - teigė AB „Vakarų laivų gamykla“ įmonių grupės generalinis direktorius Arnoldas Šileika.

Praėjusią savaitę „Neptūno“ klubo valdybos pirmininkas Vytautas Lygnugaris Klaipėdos miesto merui Vytautui Grubliauskui (nuotraukoje kairėje) ir Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriui Sauliui Budinui įteikė padėkas už ilgametę paramą bei pristatė naujojo sezono viziją, planus, perspektyvas bei komandos ateities planus.

Praėjusią savaitę „Neptūno“ klubo vadovas O. Kurauskas ir klubo valdybos pirmininkas Vytautas Lygnugaris Klaipėdos miesto merui Vytautui Grubliauskui ir Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriui Sauliui Budinui įteikė padėkas už ilgametę paramą bei pristatė naujojo sezono viziją, planus, perspektyvas bei komandos ateities planus. Taip pat buvo pristatyta ir generalinė „Neptūno“ rėmėja - AB „Vakarų laivų gamyklos įmonių grupė“.

„Malonu, kad kasmet „Neptūno“ rėmėjų būrys plečiasi, o ir senieji rėmėjai vis labiau pasitiki mūsų komanda. Rėmėjų dėka per kelerius metus sugebėjome pakilti į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderių gretas: 2013 metais iškovojome bronzos medalius, 2014 ir 2016 metais tapome vicečempionais, 2014-2015 metų sezone iškovojome skambių pergalių prestižiškiausiame Senojo žemyno krepšinio turnyre - Eurolygoje, pernai - Europos taurės turnyre. Rėmėjai, suteikdami paramą „Neptūno“ komandai, prisideda ne tik prie sporto, bet ir Klaipėdos bei visos Lietuvos vardo garsinimo“, - džiaugėsi „Neptūno“ klubo vadovas Osvaldas Kurauskas.

„Neptūnas“ pasiruošimą naujajam sezonui pradėjo rugpjūčio 10 dieną. Krepšininkai kol kas daugiau pluša treniruoklių salėje ir lauke. Prie „Neptūno“ šią savaitę jau prisijungė NBA duonos ragavęs 26-erių amerikietis Larry Drew, o šįvakar į Klaipėdą turi atvykti ir kovingasis vidurio puolėjas Jerai Grantas.

Priminsime, kad „Neptūnas“ ateinančiam sezonui savo gretose išsaugojo vieną geriausių Lietuvos įžaidėjų Mindaugą Girdžiūną (2 metų sutartis), Arną Butkevičių (2 metų sutartis), Lauryną Beliauską (3 metų sutartis). Su „Neptūnu“ galiojančias sutartis dar turi Martynas Mažeika, Vytautas Šarakauskas ir Arvydas Šikšnius.

Jau penktadienį į Klaipėdą atvyksta „Neptūno“ legionierius Jerai Grantas. Jis praėjusį sezoną demonstravo solidų žaidimą, tad Klaipėdos krepšinio sirgaliai džiaugiasi, kad jį neptūniečiams pavyko išsaugoti.

Taip pat komandą papildė ir keli naujokai - pasirašyta dvejų metų sutartis su buvusiu ilgamečiu Kauno „Žalgirio“ žaidėju, taip pat vilkėjusiu ir Lietuvos rinktinės marškinėlius, 204 cm ūgio Tadu Klimavičiumi, vieneriems metams sutartis sudaryta su L. Driu, pasirašyta ilgalaikė trejų metų sutartis su perspektyviu 22-ejų metų 205 cm ūgio šilutiškiu Matu Juciku.

Dar viena naujiena, kad „Neptūno“ trenerių štabui D. Adomaičiui ir Mindaugui Braziui talkins dar vienas gerai žinomas Lietuvos krepšinio specialistas, buvęs Klaipėdos sporto mokyklos auklėtinis Marius Linartas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS