Viliojančių pasiūlymų turėjęs J. Garrettas pradžiugino V. Šeškų | Diena.lt

VILIOJANČIŲ PASIŪLYMŲ TURĖJĘS J. GARRETTAS PRADŽIUGINO V. ŠEŠKŲ

Vienas naudingiausių Lietuvos krepšinio lygos žaidėjų Jefferry Garrettas lieka Jonavoje. BasketNews žiniomis, 28-erių 198 cm ūgio puolėjas su „CBet“ susitarė dėl naujo kontrakto iki sezono pabaigos.

Vėliau „CBet“ klubas šią informaciją oficialiai patvirtino.

Už nedidelę išpirką amerikietis iki sausio 31-osios galėjo pereiti į kitą komandą.

BasketNews šaltinių teigimu, Garrettas turėjo viliojančių pasiūlymų, tarp kurių buvo ir dėmesys iš Izraelio ar Vokietijos.

Tačiau „CBet“ pagerino kontrakto sąlygas ir uždarė jo likimo klausimą iki 2022-2023 m. sezono pabaigos.

„Aš esu laimingas galėdamas likti Jonavoje. Pastarąsias kelias savaites turėjau nemažai pokalbių su agentu bei galimybių persikelti į kitą klubą, kas mane šiek tiek blaškė, – sakė Garrettas. – Šis dėmesys yra malonus galvos skausmas, tačiau klubui pagerinus sąlygas nusprendžiau likti Jonavoje, kur sieksime užsibrėžtų tikslų ir galėsiu nesiblaškyti.”

Garrettas šį sezoną yra dešimtas LKL pagal rezultatyvumą (14,5 tšk.), antras pagal naudingumą (19,3 naud.), šeštas pagal atkovotus (7 kam.) ir antras pagal perimtus kamuolius (2,5), antras pagal blokuotus metimus (0,9 blk.).

Naudingiausiu spalio mėnesio LKL krepšininku išrinktas legionierius aštuoniuose iš dvylikos mačų peržengė 19 naudingumo balų ribą.

„CBet“ su 8 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais žengia penktoje LKL vietoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS