Žalgiriečiai „šalčio kambariuose“ Turkijoje išbandė -110 laipsnių temperatūros pojūtį | Diena.lt

ŽALGIRIEČIAI „ŠALČIO KAMBARIUOSE“ TURKIJOJE IŠBANDĖ -110 LAIPSNIŲ TEMPERATŪROS POJŪTĮ

  • 0

Žalgiriečiai naująją savaitę pasitinka sugrįždami į Kauną su nugalėtoju taure iš Antalijoje vykusio draugiško šešių komandų „Gloria Cup“ turnyro.

Turkijoje „Žalgirio“ krepšininkai sužaidė ne tik trejas rungtynes, tačiau spėjo išbandyti ir neįprastą – „šalčio kambarių“ procedūrą.

Žaidėjai, pasiskirstę grupelėmis, aplankė tris šalčio patalpas, kuriose kardinaliai skyrėsi temperatūros. Pirmoje patalpoje krepšininkų laukė -10 laipsnių temperatūra pagal Celsijų, antroje buvo žymiai šalčiau (-60), o trečioji tapo ekstremaliausiu išbandymu (-110).

„Galvojau bus truputį šalčiau, bet prie -110 laipsnių temperatūros galima gyventi“, – geros nuotaikos po apsilankymo šalčių dvelkiančiose patalpose nestokojo snaiperis Artūras Milaknis.

Netrukus žalgiriečių dėmesį patraukė komandos draugas Brandonas Daviesas, kuris nebuvo sužavėtas ėjimo į „šalčio kambarius“ idėja. Po žalgiriečių drąsinimo amerikietis visgi pakeitė nuomonę ir taip pat sėkmingai aplankė šalčiausią procedūrų kambarį.

Išbandę šalčio procedūras jau kitą dieną žalgiriečiai kovėsi „Gloria Cup“ turnyro finale, kuriame 79:78 palaužė Sankt Peterburgo „Zenitą“. Grįžę į Lietuvą, „Žalgirio“ krepšininkai šį trečiadienį sužais pirmąsias oficialias sezono rungtynes – Lietuvos krepšinio lygos dvikovą Alytuje su vietos „Dzūkija“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS