Žalgirietis B. Daviesas: mūsų galimybės ir toliau siekia dangų | Diena.lt

ŽALGIRIETIS B. DAVIESAS: MŪSŲ GALIMYBĖS IR TOLIAU SIEKIA DANGŲ

  • 0

Kauno „Žalgirio“ klubas sulaukė dar vieno į Kauną po tarpsezonio pertraukos sugrįžusio legionieriaus – prie komandos prisijungė amerikietis Brandonas Daviesas.

Antrąjį sezoną su ekipa netrukus pradėsiantis vienas naudingiausių praėjusio sezono „Žalgirio“ žaidėjų apie vasarą ir kitus dalykus kalbėjosi su „Žalgiris TV“.

„Smagus jausmas sugrįžti į komandą. Teko visą dieną keliauti į Lietuvą, bet pagaliau esu čia ir viskas puiku. Smagu grįžti į „biurą“, – kalbėjo Daviesas.

Amerikietis turėjo aktyvią vasarą, praleistą krepšinio aikštelėje. Daviesas kartu su bičiuliais dalyvavo ESPN organizuojamame krepšinio turnyre TBT, kur atstovaudamas komandai „Team Fredette“, nužygiavo iki pusfinalio, kuriame žalgiriečio komanda nusileido „Eberlain Drive 80“ krepšininkams.

Turnyre Daviesas buvo vienas neabejotinų „Team Fredette“ lyderių, o tokią patirtį turnyre vertina tik teigiamai.

 

 

„Buvo labai smagu. Žinoma, visą vasarą treniravausi, žaisdavau krepšinį, bet turėti galimybę dalyvauti rungtynėse, kuriose yra teisėjai, yra žymiai naudingiau. Vasara dėl to buvo tik smagesnė. Mėgavausi turnyro rungtynėmis“, – teigė krepšininkas.

Aukštaūgis jau spėjo anksčiau įsidėmėti vieną iš šio tarpsezonio „Žalgirio“ komandos naujokų. Daviesas, žaisdamas NBA lygoje, yra rungtyniavęs ir prieš naująjį Kauno ekipos atakų organizatorių Nate‘ą Woltersą.

„Taip, jau esu apie komandos naujokus girdėjęs šiek tiek anksčiau, – pasakojo žaidėjas. – Esu žaidęs prieš Nate‘ą NBA lygoje bei Vasaros lygoje. Turime puikią vyrukų kompaniją, taip pat nemažai grįžtančių į komandą krepšininkų. Tai dar labiau padės komandai. Bus labai smagu.“

Daviesas pozityviai žvelgia į nenumaldomai artėjantį sezoną. Krepšininko teigimu, „Žalgiris“ turi puikią galimybę dar labiau pagerinti savo žaidimą bei pridėti naujų ginklų su naujokų atėjimu.

„Tikiuosi, kad bus dar vienas smagus ir geras sezonas. Ir toliau mūsų galimybių ribos siekia dangų. Yra praėjusio sezono žaidimo aspektų, kuriuos reikia pagerinti. Turime naujų veidų, todėl turėsime papildomų ginklų. Nekantrauju pradėti sezoną su komanda“, – pasakojo Daviesas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS