„Žalgirio“ treneris apie naujokus: M.Blaževičius liks komandoje, dėl T.Dimšos spręsim | Diena.lt

„ŽALGIRIO“ TRENERIS APIE NAUJOKUS: M.BLAŽEVIČIUS LIKS KOMANDOJE, DĖL T.DIMŠOS SPRĘSIM

„Neparodėme kietumo tada, kai reikėjo, namų aikštėje leidome netrukdomiems varžovams įmesti gal 25 taškus. Nesustabdėme jų kontratakų, neprasižengėme, kai privalėjome, neradome priešnuodžių prieš jų derinį du prieš du“, - kaip žirnius bėrė Alytaus „Dzūkijos“ ekipos treneris Nikola Vasiljevas.

Makedono auklėtiniai namuose trečiadienį nesugebėjo pasipriešinti 62:95 Kauno „Žalgiriui“. Gausios savo sirgalių „brigados“ palaikomi Lietuvos čempionai su atkaklesniu pasipriešinimu susidūrė tik pirmajame kėlinyje, o antrajame spurtavo 27:11 ir vėliau užtikrintai nužygiavo pergalės link.

„Tikrai turime kur tobulėti ir kur kas geriau pasirengti kitam varžovui“, - dėstė N.Vasiljevas.

Makedonas pagyrė Modestą Paulauską jaunesnįjį, kuris pastūmėjo komandą antrojoje mačo dalyje, pelnydamas 8 taškus ir atlikdamas gerą darbą gynyboje.

Tuo tarpu „Žalgirio“ treneris Martinas Schilleris pabrėžė esą patenkintas rezultatu ir komandos veiksmais.

„Atvykome pergalės, buvome greiti puolime, gerai gynėmės, tiesa, pabaigoje kiek atsipalaidavome“, - pripažino jis.

Paklaustas, kodėl jau antrą mačą iš eilės nežaidė ekipos naujokas Marekas Blaževičius ir nebuvo pasitelktas gynėjas Tomas Dimša, austras atsakė siejąs viltis naujokais ir esąs tikras, kad  M.Blaževičius, užuot kam nors paskolintas, liks pagrindinėje komandoje. Dėl T.Dimšos jis nebuvo toks tikras.

„Aišku, Tomas dar žaisdamas Vokietijoje įrodė, kad yra itin talentingas puolime žaidėjas, darbštus vaikinas, bet komanda turi ilgą atsarginių suolą, todėl daug kas gali žaisti. O dėl jo ateities pažiūrėsime“, - sakė jis.

Gairės: Dzūkija, LKL, Žalgiris
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS