„Žalgiris“ antrą kartą nusileido ASVEL krepšininkams | Diena.lt

„ŽALGIRIS“ ANTRĄ KARTĄ NUSILEIDO ASVEL KREPŠININKAMS

  • 22

Kauno „Žalgiris“ (6-13) antrą kartą šiame Eurolygos sezone pralaimėjo Vilerbano ASVEL (3-16) ekipai. Šį kartą Andrea Trinchieri treniruojami žalgiriečiai išvykoje pralaimėjo rezultatu 79:93 (17:23, 26:28, 16:21, 20:21).

Po dvitaškį susitikimo pradžioje pataikė Laurynas Birutis, Edgaras Ulanovas ir Lukas Lekavičius, bet kauniečiai turėjo bėdų gynyboje – 6:16. Per likusias keturias kėlinio minutes L.Lekavičius surinko keturis taškus, Austinas Hollinsas realizavo du baudų metimus ir pataikė dvitaškį, o Rolandas Šmitas taikliai metė iš toli – 17:23.

Dviem metimais iš po krepšio pasižymėjo R.Šmitas, dvitaškį su varžovo pražanga įmetė Keenanas Evansas, dvitaškį pataikė L.Lekavičius, o E.Ulanovas surinko tris taškus – 29:31. K.Evansas pataikė tris tritaškius, sėkmingą reidą po krepšiu surengė Edmondas Sumneris, tritaškį iš kampo smeigė Tomas Dimša – 43:51.

R.Šmitas, K.Evansas ir L.Lekavičius pataikė trijų taškų vertės metimus, bet skirtumas augo – 52:63. Dvitaškį pridėjo T.Dimša, dvitaškį su pražanga įvertė Brady Manekas, o Kevarriusas Hayesas ir K.Evansas po tašką pelnė baudos metimais – 59:72.

Iš toli dar kartą pataikė K.Evansas, po puolime atkovoto kamuolio dvitaškį įmetė T.Dimša, bet skirtumas dar labiau išaugo – 64:82. Po tritaškį smeigė R.Šmitas, T.Dimša ir B.Manekas, reidus po krepšiu surengė E.Sumneris ir K.Evansas, L.Lekavičius sumetė baudų metimus, bet užsikabinti rungtynėse jau nepavyko – 79:93.

„Žalgiris“: K.Evansas 21 (5 rez. perd., 4 per. kam.), L.Lekavičius 13, R.Šmitas 13 (5 atk. kam., 2 per. kam.), T.Dimša 10, B.Manekas 6, E.Ulanovas 5, E.Sumneris 4, A.Hollinsas 4, L.Birutis 2, K.Hayesas 1, D.Lavrinovičius 0.

ASVEL: T.Luwawu-Cabarrot 27, P.Lee 22 (5 atk. kam., 8 rez. perd.), Y.Fallas 22 (12 atk. kam.).

GALERIJA

  • „Žalgiris“ antrą kartą nusileido ASVEL krepšininkams
  • „Žalgiris“ antrą kartą nusileido ASVEL krepšininkams
  • „Žalgiris“ antrą kartą nusileido ASVEL krepšininkams
  • „Žalgiris“ antrą kartą nusileido ASVEL krepšininkams
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

žalgrybio gviazdos

atsiloš prieš Gargždus tikiuosi

kaunietis

Dar karta rasau, paziurekit kas ruose komanda paruosiamajame periode? Tik ne Maskvytis, o...

As

Nereikia buti proto bokstu,matosi is sono ju zaidimo stilius,as viciau visus nuo amerikonu iki latviuko,nejaugi niekas nemato kaip zaidzia,kaip kamolius perduoda,kaip meto tritaskiu ir dar vadinasi profai,geriau pralosti su pirmoku negu su vadinamais asais,siaubas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS