„Žalgiris“ nepratęsė sutarties su D. Sabeckiu | Diena.lt

„ŽALGIRIS“ NEPRATĘSĖ SUTARTIES SU D. SABECKIU

  • 2

Donato Sabeckio karjeros etapas Kauno „Žalgiryje“ yra baigtas. „BasketNews.lt“ žiniomis, kauniečiai su įžaidėju nepratęsė kontrakto.

Praėjusią vasarą 26-erių metų 198 cm ūgio Sabeckis su „Žalgiriu“ sukirto rankomis dėl kontrakto pagal formulę 1+1. Šią vasarą „Žalgiris“ galėjo pratęsti sutartį antriesiems metams, tačiau tokia galimybe nepasinaudojo.

„BasketNews.lt“ žiniomis, krepšininkas artėjantį sezoną rungtyniaus užsienio klube.

Praėjusį sezoną Sabeckis su „Žalgirio“ apranga sužaidė devynerias rungtynes. LKL jis per 4 minutes įmesdavo po 1,7 taško, o Eurolygoje per du mačus taškų nepelnė.

Spalio mėnesio pabaigoje krepšininkas buvo paskolintas Vokietijos aukščiausioje lygoje žaidžiančiai Liudvigsburgo „MHP Riesen“ ekipai, kurioje praleido likusią sezono dalį.

Vokietijos lygoje jis per 15 rungtynių pasižymėjo 4,5 taško ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo statistika, o FIBA Čempionų lygoje sužaidė 8 susitikimus ir pelnė po 6,3 taško bei atliko po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Prieš karjeros etapą „Žalgiryje“ Sabeckis dvejus metus rungtyniavo „Šiaulių“ gretose.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Siauliuose 2000-2500 i menesi. Dar 5 metai ir karjiera baigta, todel ir iesko uzsienyje kontrakto, Gaus per sezona min 50000euru!

as

o kodel ne i siaulius

SUSIJUSIOS NAUJIENOS