„Žalgiris“ nutraukė sutartis su dviem žaidėjais | Diena.lt

„ŽALGIRIS“ NUTRAUKĖ SUTARTIS SU DVIEM ŽAIDĖJAIS

Kauno „Žalgirio“ ir Vaido Kariniausko eksperimentas baigėsi vos po vieno sezono. LKL čempionų klubas penktadienį paskelbė nutraukęs sutartį su žaidėju.

„Dėkojame Vaidui už jo darbą ir žaidimą bei linkime didžiausios sėkmės tolimesnėje karjeroje!“ – skelbiama „Žalgirio“ pranešime socialiniame tinkle „Facebook“.

21 metų V.Kariniauskas šį sezoną žaidė 43 LKL rungtynėse ir per jas aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 12,8 minutes. Jis vidutiniškai pelnydavo po 4,1 taško ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Sezono pradžioje V.Kariniauskas ir Lukas Lekavičius dalijosi pagrindinio įžaidėjo pareigomis, kai dėl traumos ekipą paliko Maalikas Waynsas.

Visgi vėliau komandą papildžius Willui Cherry, V.Kariniauskas antroje sezono dalyje tapo trečiuoju „Žalgirio“ įžaidėju.

„Žalgiris“ taip pat nutraukė sutartį su Mindaugu Kupšu, kuris praėjusį sezoną buvo paskolintas Talino „Kalev“ komandai. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

R

Ulanovas irgi turetu buti tame sarase. Nei gynybos, nei metimo? Kodel jis dar Zalgiryje?????

NF

tai dar karta parodo,kad Zalgirije su jaunimu prasti reikalai,klubas nemoka dirbti su jais,lengvai paleidzia jaunus talentus,atsikratyta Juskeviciaus, Grigonio,Tamulio, Jogelos,nusodintas Dimsa,dabar atsikratyta Karinausko,labai trumparegiska Motiejuno politika prives Zalgiri prie krizes,lrytas nudziauna is panoses tokius gerus zaidejus, kaip Giedraitis ,Runkauskas...

labai įdomu

kokiais žaidėjais pasipildys Žalgirio gretos? tikiuosi, kad į Žalgirį ateis keli puikūs užsieniečiai, o gal net Mantas, Kleiza?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS