„Žalgiris“ negailestingai sutriuškintas Tel Avive | Diena.lt

„ŽALGIRIS“ NEGAILESTINGAI SUTRIUŠKINTAS TEL AVIVE

  • 5

Tel Avive lyg nesavas atrodęs Kauno „Žalgiris“ (5-3) patyrė didžiausią sezono pralaimėjimą. Martino Schillerio auklėtiniai svečiuose 57:85 (14:24, 9:29, 21:19, 13:13) nepasipriešino Tel Avivo „Maccabi“ (3-5) krepšininkams ir Eurolygoje patyrė antrąjį pralaimėjimą paeiliui.

Mačo pradžia žalgiriečiams nieko blogo nežadėjo ir po Lauvergne‘o taškų Kauno ekipa pirmavo 8:2, tačiau tuomet „Maccabi“ užsikūrė.

Sandy Cohenas smeigė tritaškį, Elijah Bryantas atliko sėkmingą reidą krepšio link, o Chrisas Jonesas bei Draganas Benderis pridėjo po tolimą metimą ir pirmąjį ketvirtį spurtu 14:4 užbaigę „Maccabi“ susikrovė dviženklį pranašumą – 24:14.

„Žalgirio“ košmaras persikėlė ir į antrąjį ketvirtį. Benderis surinko 5 taškus iš eilės, Ozas Blayzeris atseikėjo tritaškį, o Dorsey vienas pats pelnė 7 taškus paeiliui ir „Žalgirio“ deficitas pasiekė 25 taškų deficitą – 16:41.

Įtraukus ir pirmojo kėlinio pabaigą, „Žalgiris“ pralaimėjo atkarpą 6:31. Pirmuosius žalgiriečių taškus antrajame kėlinyje pelnė Lukas Lekavičius, kuomet iki ketvirčio pabaigos buvo likę žaisti 6 min. 17 sek.

Toliau apsukų nemažinę šeimininkai į ilgąją pertrauką išėjo turėdami 30 taškų pranašumą (53:23).

„Maccabi“ per pirmąją pusę realizavo 9 tritaškius iš 11 (82 proc.), kuomet „Žalgiris“ prametė visus 7 tolimus metimus. Izraelio ekipos krepšininkai per pirmuosius du ketvirčius buvo surinkę 69 naudingumo balus, kuomet kauniečiai – 9.

Po ilgosios pertraukos „Žalgiris“ situacijos aukštyn kojomis apversti nesugebėjo. Iki pat rungtynių pabaigos triuškinamą persvarą išlaikiusi „Maccabi“ didžiausią pranašumą buvo įgiję trečiajame kėlinyje, kuomet pirmavo 65:31.

Tragiškai „Žalgiriui“ pasibaigusiose rungtynėse geriausiai pasirodė Lauvergne‘as, kuris per 21 minutę pelnė 11 taškų (5/9 dvit., 1/4 baudų), atkovojo 4 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą bei surinko 14 naudingumo balų.

Tuo metu nugalėtojų gretose labiausiai išsiskyrė Dorsey. Gynėjas per 26 minutes surinko 16 taškų (4/5 dvit., 2/5 trit., 2/2 baudų), 4 sugriebtus kamuolius, 4 rezultatyvius perdavimus, 4 išprovokuotas pražangas bei 21 naudingumo balą.

„Maccabi“: Tyleris Dorsey 16 (4/5 dvit.), Chrisas Jonesas 15 (6/8 dvit.), Draganas Benderis 11 (3/4 trit.), Elijah Bryantas (5/8 dvit.) ir Scottie Wilbekinas po 10.

„Žalgiris“: Thomas Walkupas 12 (6/9 dvit.), Marius Grigonis (3/6 dvit.) ir Joffrey Lauvergne‘as (5/9 dvit.) po 11.

 

 

GALERIJA

  • „Žalgiris“ negailestingai sutriuškintas Tel Avive
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

viskas aišku

"Stringant žaidimui ir skirtumui pasiekus 30 taškų ribą, labai sudėtinga rodyti didelį kovingumą ir užsidegimą, o jo neįžiebia ir apatiškai susimąsčiusiu žvilgsniu rungtynes stebintis M.Schilleris, kurio veidas yra lygiai toks pats ir esant plius 30, ir turint minus 30." Ką čia bepridursi - kai neveikia planas A , plano B , pasirodo , paprasčiausiai neparuošė - ir taip užmėtysim kepurėmis ...

Žalgiris iš vis nereikalingas biednai Lietuvėlei

Taigi mes mokesčių mokėtojai išlaikom šituos kumelius, apmokam jų keliones po pasaulį, ir visą kitą, algas jiem dar mokam. Nebūtu šito sušikto Žalgirio , gyventume daug geriau, o dabar pastoviai kišam ir kišam milijonus Žalgirio kumeliam. Ir už ką, kad kas paklaustu, gal dėl to kad kumeliai pastrakalioja iš kampo į kampą po mažyte krepšinio aikštelę. Futbolo aištė tai didelė, ten reikia daug pabėgiot ir daug prakaito praliet, tai nepalyginsi su krepšinio aikštele. Krepšininkai tai lodariai.

Čiubaka

nu jo, negailestingai...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS