„Žalgiris TV“ analizė: „Partizan“ į priekį veda didysis trejetas | Diena.lt

"ŽALGIRIS TV" ANALIZĖ: „PARTIZAN“ Į PRIEKĮ VEDA DIDYSIS TREJETAS

  • 0

Po dviejų savaičių pertraukos kartu su Eurolygos kovomis sugrįžta ir analitinė "Žalgiris TV" laida. Pakrovę baterijas pajūryje Kauno „Žalgirio“ (0-5) krepšininkai ketvirtadienį Nemuno saloje sieks pirmosios pergalės F grupėje. Į svečius atvyks Belgrado „Partizan“ (1-4).

Bilietus į „Žalgiris“ – „Partizan“ rungtynes galima įsigyti visose Bilietai.lt kasose.

Adrijos lygos ir Serbijos čempionai šiame Eurolygos sezone laimėjo tik 4 rungtynes iš 15-os bei yra kankinami traumų. Duško Vujoševičius prieš „Žalgirį“ dar negalės panaudoti ir grėsmingo ginklo – po dešimtmečio NBA lygoje į Europą grįžusio Aleksandro Pavlovičiaus.

„Jau daug metų jų braižas išlieka tas pats. Savo arenoje „Partizan“ turi neįtikėtinus sirgalius ir žaidžia labai stipriai („Top 16“ etape 73:72 nugalėjo Maskvos CSKA, – past.). Daug remiasi jaunimu. Manau, panašiu keliu eina šių metų „Žalgiris“, - analizavo „Žalgiris-2“ vyr. treneris Tomas Masiulis, savaitgalį kartu su jaunimo komanda iškovojęs kelialapį į Eurolygos finalo ketvertą, kuris šiemet vyks Milane.

Tiesa, išvykose „Partizan“ laimi daug rečiau. Iš paskutinių 15-os mačų svečiuose Belgrado klubui Eurolygoje pavyko laimėti tik vieną (79:77 šiame sezone su Stambulo „Fenerbahce Ulker“, – past.).

Antrasis Žalgiris TV laidos svečias „Žalgirio“ treneris skautas Evaldas Beržininkaitis apnuogino dar vieną „Partizan“ silpną vietą: „Jų didysis trejetas – Bogdanas Bogdanovičius, Tarence‘as Kinsey ir Joffrey Lauvergne – kartu pelno net 51 tašką iš komandos 70-ies. Lyderiai aiškūs, žinome, ką labiau dengti.“

Paskutinis Žalgiris TV laidoje apsilankė „Žalgirio“ lyderis Justinas Dentmonas, kuris džiaugėsi papildoma pertrauka ir vylėsi, kad ji padės komandai sėkmingiau užbaigti rungtynių pabaigas.

„Aš tiesiog noriu pergalių. Taip pat vis dar noriu tapti geriausiu įžaidėju Eurolygoje. Noriu palikti savo pėdsaką čia, Kaune“, - atviravo pagrindinis „Žalgirio“ įžaidėjas.

„Žalgirio“ ir „Partizan“ rungtynės „Žalgirio“ arenoje prasidės ketvirtadienį 19.45 val.

Visos Žalgiris TV naujienos – Žalgiris.lt skiltyje ŽALGIRIS TV.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS