„Žalgiryje“ žaidęs latvis K. Vecvagaras grįžta į tėvynę | Diena.lt

"ŽALGIRYJE" ŽAIDĘS LATVIS K. VECVAGARAS GRĮŽTA Į TĖVYNĘ

  • 0

Visą savo karjerą Lietuvoje praleidęs, tačiau šią vasarą Kauni „Žalgirį“ palikęs latvis Kasparas Vecvagaras grįžta į tėvynę. Oficialiai skelbiama, kad klubas sukirto rankomis su Rygos VEF klubu.

„Kasparas yra laikomas meistrišku ir ambicingu krepšininku, kuris dirba dėl savo tikslų. Į mūsų komandos žaidimą jis įneš daugiau įvairovės. Tikime, kad su VEF komanda jis ir vėl pajus žaidimo skonį ir su komanda kops į naujas aukštumas“, – kalbėjo Rygos komandos treneris Janis Gailitis.

2010-aisiais į Kauną atvykęs latvis profesionalo karjerą pradėjo „Žalgirio“ jaunimo komandoje ir po trejų metų buvo pakviestas prisijungti prie pagrindinės sudėties. Po sėkmingo debiuto 2013-2014 m. sezone Vecvagarą užklupo traumų virtinė, dėl kurių jis beveik dvejus metus praleido be krepšinio.

Praėjusį sezoną Vecvagaras grįžo į aikštę. Eurolygoje jis sužaidė 14 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 3,4 taško ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo. Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate jis į aikštelę išbėgo 32 kartus, per kuriuos rinkdavo po 5,7 taško ir po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS