Ant kokio čiužinio geriausia mylėtis? | Diena.lt

ANT KOKIO ČIUŽINIO GERIAUSIA MYLĖTIS?

  • 2

Vieniems mylėtis patinka nelabai tam pritaikytose vietose – virtuvėje ant stalo, automobilyje ar gamtoje ant pievutės, o kiti teigia, kad pasinerti į meilės teikiamus malonumus geriausia lovoje ir ant tam reikalui kuo labiau pritaikyto čiužinio.

Yra atlikta daug tyrimų iš kurių aiškėja viena: nors didelė dalis moterų ir ypač – vyrų norėtų savo intymiame gyvenime retkarčiais išbandyti ką nors ekstremalaus, įprastai dauguma porų yra linkusios tai daryti kiek įmanoma komfortiškomis sąlygomis.

Žinoma, tą komfortą didžiąja dalimi lemia čiužinio savybės. Teigiama, kad idealus čiužinys, ant kurio būtų geriausia pasinerti į meilės teikiamus malonumus, turėtų būti tamprus arba spyruokliuojantis – aktyviai mylintis tai leidžia geriau pajusti ritmą. Ne pernelyg minkštas, kad ant jo būtų galima pakankamai lengvai judėti ir keisti pozicijas.

Čiužinys taip pat turėtų teikti pakankamą „sukibimą“ su besimylinčiųjų kūnais, kad šie neslydinėtų paviršiumi – tai, anot tyrimo rengėjų, esant reikalui suteikia galimybę greitai pasiekti meilės akto kulminaciją. Turėtų būti patvarus, kad atlaikytų net keletą metų aktyvaus naudojimo ir išlaikytų gerąsias savo savybes, vientisas – be jokių sudūrimų, susegimų, ar skirtingo kietumo paviršių ir neskleisti jokio triukšmo, kad ir kaip aistringai juo naudotumėtės.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

durnynas

Nu bet ir tyrėjai, veikt neturi ką. Tai ir durnam aišku kur kaip dulkintis, kad tik būtų ką, ir su kuo. Patyrinėkit kaip išeitų medyje, kokiam geriau... kaip ąžuole, liepoj, obelyj.

Tera

ANT ŠVARAUS.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS