Kokiame amžiuje seksas tampa tabu? | Diena.lt

KOKIAME AMŽIUJE SEKSAS TAMPA TABU?

Mokslininkai atliko tyrimus, kuriame dalyvavo tūkstantis 60-85 metų moterys.

Apklausų rezultatai nustebino mokslininkus, net 85 proc. garbaus amžiaus respondenčių teigė pastarąjį mėnesį turėjusios lytinių santykių. Be to, senjoros teigė, kad yra labiau patenkintos sekso kokybe, nei kad buvo jaunesniame amžiuje.

Psichologai tvirtina, kad kuo moteris garbingesnio amžiaus, tuo seksas su ja geresnis. Garbaus amžiaus moterys jau atsikračiusios kompleksų: jos noriai imasi išbandyti joms dar nežinomus intymaus gyvenimo dalykus, pavyzdžiui, tantrinį ar analinį seksą.

Vienintelis dalykas, į ką turėtų atkreipti dėmesį senjorai užsiimdami seksu – nedaryti ilgų pertraukų sekso metu, nes bus sunku grįžti į ritmą.

Tačiau tyrimo rezultatai rodo, kad tiek vyro, tiek moters organizmas ilgą laiką gamina testosteroną. O tai rodo, jog puoselėjant seksualumą, jis neužgęsta. Kaip pavyzdį, kad taip ir yra, mokslininkai pateikė įvykį, užfiksuotą vienuose JAV senelių namuose. Ten naktį personalas aptiko senjorus, besismaginančius sekso orgijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Edvinas

hffgysdgft,

anicetas Pauža

Kvailiai rašo,o dar kvailesni skaito.... Gink Dieve nuo raganų ir velnių išmislo -prie ko tai prives jau matome ir dabar Tai grynas sukvailėjimas ir tiek Žvėreliai taip nesielgia ,kaip moterys Todėl tokie ir paauglių šūkiai : "Čiulpki b " Laižyki pi" Išsigimimas auksčiausiame laipsnyje _to net žvėreliai neišsidirbinėja Apsaugoki Viešpatie ir duok jiems protelio....Jeigu tėvai jau neikrėtė

ji

seksas sventas dalykas, skaudu kaip toki dalyka kazkokie iskrypeliai sureiksmina
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS