Kūniškų malonumų gidas: 8 gero sekso taisyklės | Diena.lt

KŪNIŠKŲ MALONUMŲ GIDAS: 8 GERO SEKSO TAISYKLĖS

  • 6

Geras seksas turi būti įvairus. Kai nuolatinis veiksmas vyksta toje pačioje vietoje, tuo pačiu metu ir tokioje pačioje padėtyje, aistra ima blėsti, o pats seksas tampa tokiu pat įpročiu kaip ir kojinių keitimas ar dantų valymas. Laikykitės šių taisyklių ir mėgausitės geru seksu!

Taisyklė Nr. 1

Be geros apsaugos, kad ir kokia ji būtų, vargiai galėsite sėkmingai užsiimti meilės žaidimais. Jums visiškai neturi rūpėti tokie klausimai kaip, o kas bus, jeigu „užkibs“? Visiškas atsipalaidavimas ir gebėjimas mėgautis lytinių santykių teikiamais džiaugsmais – štai kur slypi pirmoji gero sekso paslaptis.

! Išimtis: jei jūs ir jūsų partneris  kryptingai nusiteikę pratęsti giminę, pirmyn.

Taisyklė Nr. 2

Nenorite – nereikia. Norėti mylėtis turi abu. Priešingu atveju, geras seksas neveiks. Tai bus arba paklusimas partneriui arba savo norų ignoravimas.

! Išimtis: apetitas gali atsirasti bevalgant. Kartais moterys patiria itin stiprų orgazmą būtent tada, kai nėra nusiteikusios seksui ir daro tai „iš reikalo“.

Taisyklė Nr. 3

Pajuskite skirtumą. Geras seksas turi būti įvairus. Kai viskas yra daroma tuo pačiu metu ir toje pačioje vietoje, lytiniai santykiai labiau primena ne meilės išraišką, o mechaninį įprotį. Tad nepriskirkite sekso rankų plovimo kategorijai.

! Išimtis: būkite atsargūs mylėdamiesi viešose vietose. Tikriausiai visai nesinorėtų, jog jūsų aktą užbaigtų ne galingas orgazmas, o įpykęs dėdė policininkas.

Taisyklė Nr. 4

Kalbėti. Apie seksą būtina kalbėti, diskutuoti ir dalintis ateities planais. Nebijokite – tai visai nesudėtinga. Nieko blogo nenutiks, jei apie savo seksualinius troškimus prabilsite garsiai ir pagaliau pasakysite, ko jums reikia. Kas žino, galbūt jūsų fantazijos sutampa? Na, o jei ir ne, bent jau lengviau rasite kompromisą intymių santykių klausimu.

! Išimtis: seksualinių fantazijų būna pačių įvairiausių, o apie kai kurias gali būti išties gėda prisipažinti. Jeigu jūsų fantazijų realizavimas prieštarauja LR įstatymas, verčiau tokiomis svajonėmis negąsdinkite savo antrosios pusės.

Taisyklė Nr. 5

Neprisivalgyti. Nors ir sako, kad kelias į vyro širdį veda per skrandį, jei norite sekso, geriau nelepinkite savo brangiojo sočia ir riebia vakariene. Tam yra dvi priežastys. Pirmiausia, pilnu pilvu bus pernelyg sunku aktyviai judėti. Antra, apims tingulys. Sotus žmogus labiau nori miego nei meilės žaidimų.

! Išimtis: be abejonės, intymūs pasispardymai ir virtuvė gali derėti tarpusavyje. Jei nusprendėte palepinti mylimą žmogų skania vakariene, patiekite ją tiesiog  ant kūno. Nyotaimori – japoniškas sušių valgymas nuo moters kūno. Svarbiausia taisyklė – neskubėkite ir iš lėto  mėgaukitės gurmaniškais atradimais.

Taisyklė Nr. 6

Būkite sveiko proto ir puikios atminties. Girtas seksas – menkas malonumas. Nesimylėti padauginus alkoholio yra daugybė priežasčių, pradedant tuo, jog per stikliuką partneris atrodo žymiai patrauklesnis nei yra iš  tiesų, baigiant pradingusia atmintimi. Juk savo nuotykio galite ir neprisiminti.

! Išimtis: išgėrusios moterys yra lengviau prieinamos. Pavaišinkite ją taurele brendžio, tačiau nesiūlykite jai alaus. Šis „lengvas“ gėrimas sukelia mieguistumą.

Taisyklė Nr. 7

Nebūkite savanaudis. Turite kokių nors seksualinių prašymų iš partnerės, pavyzdžiui, oralinis ar analinis seksas? Išsakyti norus ir juos realizuoti – puiku, tačiau neįsižeiskite, kuomet ji atsisako, o paklauskite, kokios įvairovės norėtų ji?

! Išimtis: Ši taisyklė negalioja, jei seksu užsiimate su negyvais objektais (pavyzdžiui, sekso lėle).

Taisyklė Nr. 8

Nuoguma – svarbus dalykas, tačiau atminkite, kad penis – ne vienintelė jūsų kūno dalis. Nereikia susikoncentruoti į vieną, ilgumos ir platumos ištyrinėtos jau tūkstančius kartų. Rūpinkitės savimi visu ir parodykite jai, koks esate žavus visas.

! Išimtis: žinoma, kartais reikia nustebinti ir papuošti savo daikčiuką. Jai tikrai patiks, jei kartkartėmis pasipuikuosite intymiais aksesuarais, tokiais kaip penio žiedas ar antgalis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ernestas

Ir paciu toleravimu sie vaistai geri, neturi jokio neigiamo poveikio sveikatai, po vartojimo greit pasisalina is organizmo. Pripratimo nesukelia, pajegumo nemazina. Rekomenduoju

Isbandyta

Esu nemazai kartu geres Priligy su tiksu tverti ilgiau nebaiges. Patiko, kad veikia nuo pirmosios tab., poveikis stipriausias pirmasias tris veikimo valandas. Jei 30 mg poveikio nepakanka, galima doze ir padvigubinti.

Priligy

Kai islaikyti malonumus kuo ilgiau norisi, pravercia Priligy. Geriama po 30 mg, veikia jau po 1- val. Prailgina laika iki ejakuliacijos net keliais kartais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS