Viagros perdozavimas vyrui sukėlė 5 dienų erekciją | Diena.lt

VIAGROS PERDOZAVIMAS VYRUI SUKĖLĖ 5 DIENŲ EREKCIJĄ

  • 7

Britui, kuris „dėl juoko“ vienu metu išgėrė 35 Viagros tabletes, erekcija nepraėjo 5 dienas, rašo „The Sun“.

36-erių tinkuotojas Danielis Medforth, vedęs vyras ir dviejų vaikų tėvas, po dviejų dienų išgertuvių su draugais nutarė, kaip pats sako „dėl juoko“, suvartoti didelį kiekį Viagros. Per valandą vyras išgėrė 35 tabletes. Netrukus Danielis pasijuto nekaip – jam sukosi galva, prasidėjo haliucinacijos.

„Aplinkui viskas pažaliavo, bet labiausiai jaudino erekcija, kuri rodės niekada nepraeis“, – prisimena britas.

Kai erekcija nepraėjo dar parą Danielio žmona iškvietė greitąją. Ligoninėje vyras praleido 36 valandas.

„Medikai su manimi elgėsi pagarbiai, profesionaliai atliko pareigas, tačiau mačiau, kad vos laikosi nesijuokdami. Barti gavau ir nuo gydytojų, ir nuo slaugytojų“, – pasakojo nelaimėlis.

Grįžęs iš ligoninės vyras dar kelias dienas negalėjo eiti į darbą, nes erekcija praėjo tik po penkių dienų.

Pasak medikų, perdozavus Viagros veikliosios medžiagos, galima sulaukti itin neigiamų pasekmių, pirmiausia širdies ir kraujagyslių sistemai. Tai gali būti kraujospūdžio padidėjimas, širdies dūžių dažnėjimas, infarktas ar net mirtis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

spedras

Ka tu cia suda mali su ta SAVO spedra,kas is tikro esi=Laimonai,"lietuvi",jiszai ar kitoks zydpalaiki-i-i-is???

Jiszai

Ir norint isigyti nereikia kazkur ilgai ieskoti, kadangi tai tikras vaistinis preparatas, kurio galima nusipirkti is vaistines. Gerai istirtas, o tyrimai kalba uz save, tad nenorintiems susigadinti sveikatos, bet siekiantiems tikslu, siulau paskaityti placiau: w ww. goo. gl/j5JG2H ir w ww .goo. gl/NKPhbP

Lietuvis

Spedros dazniausiai vartojama po 100mg tab pries mylintis, taciau doze galima ir pakoreguoti pritaikant individualiems poreikiams, jei yra dideliu sveikatos sutrikimu galima sumazint ar, kai problema rimtesne ir reikia stipresnes dozes, ja padidint iki 200mg.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS