Į užduotį žurnalistė pasižiūrėjo iš esmės: klausytojai išgirdo ne tik interviu, bet ir jos dūsavimus | Diena.lt

Į UŽDUOTĮ ŽURNALISTĖ PASIŽIŪRĖJO IŠ ESMĖS: KLAUSYTOJAI IŠGIRDO NE TIK INTERVIU, BET IR JOS DŪSAVIMUS

  • 4

Vienos Danijos radijo stoties klausytojai tiesioginėje ryto laidoje išgirdo žurnalistės reportažą iš svingerių klubo. 26 -erių metų moteris į užduotį pranešti, kaip sekasi sekso klubams po karantino, pasižiūrėjo iš esmės.

Kaip praneša „Info diena“, rengdama radijo reportažą ir jam kalbindama svingerių klubo lankytoją žurnalistė su juo mylėjosi, tad klausytojai išgirdo ne tik interviu, bet ir aistringus pačios žurnalistės dūsavimus.

Dar viena pora seksu užsiėmė šalia.

Danijos socialiniai tinklai sprogo nuo kelių minučių trukmės garso įrašo. O pati žurnalistė intymią patirtį apibūdino kaip įprastą jos darbui.

Ji tikina svingerių klube praleidusi kelias valandas –  ir tą darė savo noru. Danijos „Radijo 4“ kanalo valdžia, jos teigimu, nespaudė užsiimti seksu. Žurnalistės vadovai mano, jog toks pranešimas – inovatyvus būdas nustebinti klausytojus.

Pati žurnalistė teigia, kad sekso klubo lankytojai kitaip nebūtų jos prisileidę. Radijo stotis socialiniuose tinkluose parašė įspėjimą: „Dėmesio! Buvo karšta ir šlapia žurnalistei ir svečiams.“

Daugiau – vaizdo įraše:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ruta

Moralės dugnas, savęs negerbianti rujojanti kalė prasiskėtė svingerių klube...

Jonux

Laukiam LT žurnalistų reportažų!

tai

sveikos prostitutes mastymas butu id omu ka i si ? ats akytu Dievo /tarnai/ kurie /laikosi/ celibato ku.ris priestarauja organizmo poreikui kas pas provoslavus yra normalu ir pas uos nebuvo inkvizicijos kuria valde krikscioniu sadistai degind ami gyvas moteris tai sadistyniai isgamos su indulgencijom ir kapelionais[[[[[[
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS