10 požymių, kad moteris nori su jumis permiegoti | Diena.lt

10 POŽYMIŲ, KAD MOTERIS NORI SU JUMIS PERMIEGOTI

  • 35

Vyrai ir moterys savo susidomėjimą, ypač intymų, išreiškia skirtingai. Dėl socialinių normų, vyrams dažnai tai yra paprasta ir tai jie gali parodyti gana tiesmukai. Moterims viskas kitaip – daugelis jų atvirai nepasakys, kad nori su jumis permiegoti, rašoma irvingtalks.medium.com portale.

Dažniausiai dailiosios lyties atstovės jums „siųs“ ženklus ir „uždegs žalias šviesas“, parodydamos, kad jas dominate kaip potencialus partneris.

1. Pokalbiuose gausu flirto

Vienas iš akivaizdžių ženklų, kad jūs patinkate moteriai, yra paprastas – flirtas. Tai apima ne vien flirtavimą, kai esate vienas priešais kitą gyvai, tačiau ir flirtavimą telefonu, pranešimais ir panašiai.

Tad jeigu jūsų gyvenime yra moteris, kuri dažnai bendrauja jausmingai, žaismingai ar net „išdykusiomis“ temomis, yra didelė tikimybė, kad jai patinkate. O flirtuoti moteris gali keliais būdais.

Vienas iš šių būdų – bendravimas apie intymumą. Svarbu paminėti, kad moterys šiomis temomis su bet kuo nekalba, o jei jau su jumis bendrauja tokia tema, jūs greičiausiai esate potencialus partneris.

Kita flirto išraiška yra seksualiniai juokeliai. Galbūt tiesiog plepate per „Whatsapp“ ar „Messenger“ ir staiga ji panaudoja agurko emociuką, kalbėdama apie jūsų lytinį organą.

Negana to, gali būti, kad moteris visai išdrąsės, bandys jus paskatinti ir pareikš, kad jūsiškis greičiausiai yra „mažas“. Tai taktika, kuria siekiama jus išprovokuoti ginti savo „vyriškumą“, kalbėti apie jo dydį.

Žinoma, mergina gali ir vaipytis, vadindama jus nekaltu. Tikėtina, kad taip ji tikrina, kiek aktyvus yra jūsų seksualinis gyvenimas, bandydama įvertinti jūsų pajėgumus miegamajame.

2. Ji nori su jumis leisti laiką

Moteris turi jaustis itin saugiai ir patogiai, kad nuspręstų leisti laiką kartu tik su jumis, kai šalia nėra kitų žmonių. Dėl baimės būti užpultoms ir kitų saugumo sumetimų, jos dažniausiai susitikimams renkasi viešas vietas.

Tad jei jau mergina pasikvietė jus pas save ar pati apsilankė jūsų bute, tai jau yra puikus ženklas. Žinoma, bet kokiu atveju, merginos sprendžia, kada metas skirstytis ir keliauti namo. Vis dėlto, jeigu mergina pasiūlo pasilikti pas ją, arba pati siūlo pasilikti pas jus, tai greičiausiai ženklas, kad esate geidžiamas. Svarbu nepamiršti, jog moterys turi pačių gudriausių ir beprotiškiausių būdų pasiekti geidžiamą vyrą.

Tarkime, kad išėjote į pasimatymą, ar šiaip susitikote, o gal grįžinėjate iš darbo ir pakeliui yra jos namai. Gali būti, kad mergina jus pakvies kavos ar išgerti kelis gėrimus.

Jeigu ji jaučiasi tiek patogiai su jumis, kad įsileidžia į namus, greičiausiai jumis domisi. Galbūt taip elgiamasi, nes mergina nenori leisti laiko su kitais žmonėmis ir mieliau renkasi leisti laisvalaikį su jumis.

Jei pastebite, kad moteris iš tiesų siekia praleisti kuo daugiau laiko tik su jumis, greičiausiai tai ir yra toji „žalia šviesa“ jums padaryti tolimesnį žingsnį.

3. Reguliariai jus liečia

Vienas iš ženklų, kad mergina nori su jumis permiegoti yra tas, kad šioji dažnai jus liečia. Jei dar nežinojote, prisilietimas yra stiprus geismo indikatorius.

Bet kas, kas siekia suartėti su norimu žmogumi, nepraleis progos jį paliesti. Kuo patogiau ir saugiau moteris su jumis jausis, tuo didesnė šių prisilietimų tendencija.

Prisilietimai yra būtini norint pakurstyti aistrą ir kažką paskatinti. Keisčiausia yra tai, kad kai moterys liečia vyrus, kurie joms patinka, tai daro pasąmoningai.

Net jeigu merginos to nesupranta, prisiliesdamos jos tarsi žymi „savo teritoriją“. Ar jus visada liečia moteris, su kuria kalbatės? Tai – jau ženklas.

Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kur esate liečiamas. Kai kurios merginos yra itin drovios ir daugiausiai paliečia ranką, nugarą. Kitos, drąsesnės, gali paliesti veidą ar kelius, švelniai ar net kiek provokuojančiai. O kai jus apkabina, merginos stengiasi apkabinimą išlaikyti kuo ilgiau ar net su savo krūtine įsiremti į jūsiškę.

4. Išlaikomas akių kontaktas

Vienas iš ženklų, kad mergina jumis domisi ir mielai permiegotų, yra akių kontaktas. Galbūt garsiai ji neišsako savo norų, tačiau kartais akys pasako viską, ką reikia žinoti.

Nors ištariami žodžiai gali skambėti įvairiai, akys niekada nemeluoja. Jos beveik visada išduoda tai, kas dedasi širdyje. Jeigu pastebite, kad moteris nuolatos į jus spokso, greičiausiai jai patinkate.

Jei moteris palaiko akių kontaktą su vyru, galbūt ji jo geidžia. Galų gale, jei širdis kažko nori, ten ir bus įsmeigtos mūsų akys. Jeigu vyras domina moterį ir ši jo nori, tą išduoda išsiplėtę akių vyzdžiai. Tuomet akys atrodo didesnės.

Tačiau akių kontaktas neapsiriboja vien susitikusiais žvilgsniais. Kartais ji gali stebėti ir kitas jūsų kūno vietas, tarkime, lūpas (greičiausiai mergina nori jus pabučiuoti), pirštus, krūtinę ir, žinoma, tarpkojį. Kartais, jei būsite atsargus, galite pamatyti, kaip mergina jus stebi, tyrinėja.

5. Ji jums pasakoja, kad jai „ta nuotaika“

Anksčiau minėta, kad vienas iš ženklų, jog moteris jūsų nori, yra flirto gausūs pokalbiai.

Kitas, šiek tiek panašus ženklas, yra kai mergina, besikalbėdama su jumis teigia, kad jai „ta nuotaika“, pavyzdžiui: „Man taip šalta, visai norėčiau pasimyluoti“.

Dar galite išgirsti ją sakant, kad ji jaučia susijaudinimą. Tai dar vienas, milžiniškas indikatorius, kad jai patinkate. Moterys dažniausiai apie tokius dalykus nekalba taip garsiai ir tiesmukai kaip vyrukai.

Tad jei mergina jaučiasi tiek atsipalaidavusi ir pasitikinti savimi, kad pareiškia apie norą „su kažkuo“ intymiai praleisti laiką, tai gali būti aiškus rodiklis, jog tas žmogus esate jūs. Moterys retai kalba apie tokius dalykus su priešingos lyties atstovais vien dėl smagumo.

Akivaizdus signalas, kad jums siunčiamas ženklas, yra jeigu moteris viduryje pokalbio su jumis pradeda skųstis, kad labai seniai su kažkuo miegojo. Dar ji gali pridėti, kad visai norėtų su kažkuo pasilinksminti. Tai, mieli vyrai, yra didžiulė užuomina.

6. Prieš jus mergina bando pademonstruoti savo kūną

Ar pastebėjote, kaip jūsų draugė apsirengia, kai susitinkate? Ar atkreipėte dėmesį, kad ji visada rengiasi „žudančiai“, kai tik kur nors su jumis keliauja?

Šiais laikais gerokai labiau priimtina, kai moterys drąsiai demonstruoja savo grožybes, tačiau jeigu mergina tai daro tik tuomet, kai jūs esate šalia, yra nemaža tikimybė, kad esate geidžiamas.

Moterys yra įgudusios gauti dėmesio, o dažnai tai susiejama su drabužių pasirinkimu. Jeigu mergina siekia jus sugundyti, atitinkamai ir rengsis.

Bus pasirenkami drabužiai, kurie aiškiai pabrėš jos kūno linkius ir kitas „dovanas“. Viskas tik tam, kad sukaustytų jūsų dėmesį. Kai moteris tikrai geidžia vyro, visai nesidrovi jam pademonstruoti savo kūno.

7. Jūs skatinamas žengti kitą žingsnį

Bene geriausias ženklas, kokio galite sulaukti, tai – jei moteris nestabdo jūsų. Kai kurios merginos mėgsta žaisti ir vaidinti sunkiai pasiekiamas, – taip tikisi jus išprovokuoti stengtis dar daugiau.

Kai kurios elgiasi neutraliai ir nesako nei ne, nei taip. Jos palieka vyrus visiškoje nežinioje, teikdamos „nežinau“ atsakymus. Dabar jau vyriškio eilė stengtis ir bandyti, kol išgirs ar pamatys aiškų „taip“. Arba pasiduoti po pirmo bandymo.

Jeigu kontaktuojate su moterimi, kuri balansuoja jumis, tai jau gera indikacija.

Daugelis merginų jus atstums, jei bandysite daryti kažkokius žingsnius, tačiau jei ji pati to nori tiek pat, kiek ir jūs, tuomet duos pozityvią reakciją ir paskatins jus žengti dar toliau.

Galbūt jūs švelniai ją liečiate ir bandote įvairiai sujaudinti, o moteris atsako aimanavimu ir gal net padeda nuvilkti jai drabužius. Tai – puikus ženklas.

Vėlgi, jei kalbate su mergina erotinėmis temomis, o ji entuziastingai rodo emocijas, tai irgi ženklas, kad moteris to nori.

8. Ji visada sėdi arti jūsų

Ar kada spėliojote, kodėl kažkokia mergina visada būna netoliese jūsų? Ji visada jūsų erdvėje? Taip yra todėl, kad ši jaučiasi itin patogiai su jumis ir būtų nieko prieš pašėlti miegamajame.

Patikėkite, jei jūs nedominate merginos, ji prie jūsų nesiartins. Tarkime, turite bendrų draugų, dažnai einate susitikti su jais. Ir kai tik ši draugų grupė keliauja kažkur, pastebite, kad ši mergina visada sėdasi kuo arčiau jūsų. Tai ženklas, kad jai patinkate.

Kaip ir gyvūnai pasižymi savo partnerius, taip ir moterys pažymi joms patinkančius vyrukus, būdamos arti jų fiziškai.

Jos nenori rizikuoti, kad kažkas nugvelbs jų vyriškį. Ne vien tai, ar pastebėjote, kad jei ši mergina sėdi šalia jūsų, būtinai jus lies kiek įmanoma dažniau? Ar ranka prisilies, kai kalba, arba padės galvą ant jūsų pečių, kai jaučia stresą.

Galbūt atkreipsite dėmesį, kad ji žaismingai jus plekštels ranka ar padės ranką ant šlaunies, kai juokiasi. Galite būti tikri – ji nori permiegoti su jumis.

9. Jums žarstomi komplimentai

Gal kartais nustebote, kodėl staiga merginos požiūris į jus pasikeitė ir kodėl pastaruoju metu iš jos sulaukiate tiek komplimentų. Galbūt metas įdėmiai paklausyti, ką ji kalba.

Kodėl ji jus giria? Pirma, komplimentas yra būdas merginai pareikšti, kad ši jus pastebi ir žino apie jūsų egzistenciją, kad jai rūpite.

Antra, komplimentas yra būdas jus palenkti moters pusėn, tam tikra prasme „prisijaukinti“ jus, užtikrinti, kad kartu su ja jausitės patogiai ir būsite drąsesni ateityje. Kai kurios yra tiek drąsios, kad komplimentus pareiškia ir seksualine tema.

Jei mergina sako: „Tavo lūpos atrodo labai švelnios“, tai reiškia, kad ji jau ne kartą įsivaizdavo savo ir jūsų lūpas sulipusias kartu. Žinoma, dalis merginų net gali pasakyti „gražus subiniukas“. Jei ji dar linkusi į kaitinančius žaidimus, gali net pabandyti plekštelėti ar sugriebti jūsų „subiniuką“.

Dar galite išgirsti kažką panašaus į tai: „Tavo tokie gražūs pirštai. Ar dar ką nors moki su jais daryti, neskaitant klaviatūros tapšnojimo?“. Tai yra akivaizdus pareiškimas. Greičiausiai žinote, kaip į jį atsakyti.

10. Pasako jums viską tiesiai šviesiai

Žinoma, tai aiškiausias ir patikimiausias dalykas. Kai kurios moterys yra pakankamai drąsios tokiam žingsniui. Akivaizdu, kad jei moteris jums tiesiog pasako, jog geidžia jūsų, tai ji nori su jumis permiegoti.

Tai skiriasi nuo žodžių, kai šiaip mergina užsimena apie „tą nuotaiką“. Šiuo atveju, ji tiesiai šviesiai pasako, kad jūsų nori.

Moterys, kurios taip daro, neduoda jokių ženklų, nemato poreikio priversti jus spėlioti ir nesiuntinėja jokių „žalių šviesų“. Jų geismas jums akivaizdus ir jos visai nebijo to pripažinti.

Ji pasižiūrės jums tiesiai į akis ir pasakys, ko nori. Arba tą patį padarys skambučio, teksto forma. Kad ir kuris variantas tai bebūtų, ji yra drąsi ir žino, ko nori.

Tai pats akivaizdžiausias įrodymas, kad mergina nori su jumis permiegoti. Kai kurios moterys to nepasakys, tačiau veiks savais metodais. Gal pakvies jus pas save, ar pati pasiprašys į svečius, o jau tada imsis veiksmo. Dabar tik jums belieka priimti arba atmesti jos žingsnius.

Rašyti komentarą
Komentarai (35)

aliosha

o jei vyras nori su vyru, kokie tada pozymiai? Nors kelis ivardinkite, gi dabar tai madinga

Genderiai \\\\\.../////

jau pist mokina.___Apsėjom ir be jų ir žymiai mažiau p'Ydarų buvo.

tikras požymis

jei moteris sako įkalk vinį - o kur taviškis - žvejot išvažiavo. Tai aišku ko ji nori ir su kuo neišsimiegoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS