6 akivaizdūs ženklai, kad ji nori jus palikti | Diena.lt

6 AKIVAIZDŪS ŽENKLAI, KAD JI NORI JUS PALIKTI

  • 2

Smagu, kai visos pasakos baigiasi vienu sakiniu: „Ir jie gyveno ilgai ir laimingai“. Tačiau tikrame gyvenime ne visada viskas baigiasi kaip pasakoje. Na, bent ne iš pirmo karto. Žmonės pykstasi bei skiriasi, o žlugę santykiai yra skausmingi ir nemalonūs kiekvienam mūsų.

Pripažinkite – skausmingiausia išgyventi atstūmimą. Ypač tada, kai antroji pusė palieka visai netikėtai. Tačiau tikroji tiesa ta, jog moteris praktiškai niekada nepalieka savo gyvenimo partnerio, nes tai nusprendė tiesiog staiga. Dažniausiai moteris pakankamai ilgai ruošiasi skyryboms ir jos elgesyje tikrai galima atpažinti požymius, jog ji ketina jus palikti. Kas žino – galbūt pastebėję šiuos ženklus suimsite save į rankas ir imsite taisyti esamą situaciją. Na, o jeigu ir ne, bent būsite pasiruošę, kai vieną dieną ji jums ištars: „Nepyk, bet palieku Tave!“.

1. Nebesidalina ateities planais

Moterys mėgsta planuoti ir dalinasi su partneriu mažais ir dideliais, artimos ir tolimos ateities planais. Jeigu jūsų moteris visada planuodavo, kur vyksite atostogų, tačiau artėjant atostogų metui, neberodo jokios iniciatyvos, tai gali būti pavojaus signalas. Taip pat vertėtų sunerimti pastebėjus, jog ji nebekalba apie jųdviejų bendrą ateitį: nebereiškia noro įsigyti bendrą būstą, nebešneka apie vaikus ir nebegalvoja, kur vyksite per šventes.

2. Nebučiuoja arba tai daro retai

Nesuklyskite – seksas nėra pats tiksliausias santykių barometras. Ji gali mėgautis seksu su jumis, tačiau jeigu pradėjo jūsų nebebučiuoti arba atstumia jūsų bučinius – negerai. Vertinant santykius per jausmų prizmę, apsikabinimai ir bučiniai bene geriausiai parodo jūsų santykių būklę. Ar dažnai jūs ją apsikabinate? O ji jus? Kaip ji reaguoja į jūsų bučinius ir švelnius gestus?  Jei jūsų mylimoji vengia demonstruoti švelnumą ir jūsų nebebučiuoja, vertėtų sunerimti.

3. Jai nebereikia bendro laisvalaikio su tėvais ir draugais

Ar pamenate, kaip pažinties pradžioje ji jus kvietė susipažinti ir susitikti su savo draugais. Ji jums nuolat kartodavo, kad jie nuostabūs žmonės ir jums būtinai reikia su jais susipažinti. Jeigu ji daugiau jums nebesiūlo kartu vykti pas draugus, nebekviečia jų į svečius ar dar blogiau – juos pradeda lankyti viena, turėtumėte susirūpinti. Taip pat ji gali atsisakyti vykti susitikti su jūsų draugais ir tėvais. Jei jūsų antrajai pusei kelionės pas tėvus ar draugus teikdavo džiaugsmo, o dabar ji atsisako tą daryti, tai vienas iš požymių, kad tapote jai nebereikalingas.

4. Nebepavydi

Anksčiau užvirdavo aršūs ginčai, kai gatvėje nužvelgdavote merginą, dėvinčią mini sijonėlį, o jei jums paskambindavo kolegė darbo reikalais, nesiliaudavo kvotusi, kol įsitikindavo, kad tai tik darbo reikalai. Jūs taip pat  puikiai žinote, kad net nekaltas šokis su simpatiška mergina gali baigtis aršiomis merginų peštynėmis, kurios pagrindinė iniciatorė – jūsų mylimoji. Tačiau dabar viskas pasikeitė – ji nebepavydi. Neapsigaukite ir nesidžiaukite, nes tai ženklas, kad visa tai jai tiesiog neberūpi, nes ji nebenori tęsti santykių su jumis.

5. Ji nustojo kritikavusi

Ji visiškai nepyksta, kai pavalgęs vakarienę neišsiplaunate lėkštės. Taip pat jos neerzina jūsų besimėtančios kojinės ar nepaklota lova. Ji nebekomentuoja ir nebekritikuoja jūsų aprangos ar įsigytų marškinių. Nesidžiaukite. Tai visai nereiškia, jog ji susitaikė su jumis tokiu, koks esate. Tai reiškia, jog ji tapo jums apatiška.

6. Ji gina savo nepriklausomybę

Jeigu ji dažniau akcentuoja, kad nori pabūti viena ir vis dažniau sulaukiate kaltinimų pažeidžiant jos asmeninę erdvę, gali būti, jog jos erdvėje jūs esate apskritai nebepageidaujami.


Jei pastebite vieną kitą požymį, neskubėkite daryti išvadų. Moterims reikia šiek tiek asmeninės laisvės ir jos ne visada nusiteikusios keliauti su jumis pas draugus, gimines ar artimuosius. Tačiau jei įžvelgiate daugiau signalų, rodančių, kad ji ketina jus palikti, tikėtina, jog taip ir nutiks. Jeigu  tokių prognozių visai nenorite, pats laikas suskubti ir labiau pradėti labiau vertinti tai, ką vis dar  turite.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vika

...vyras pasipusto padus ir išeina,o moteris nepraleidžia nė vieno paminėto punkto...logiška,jei nebūtų graudu,,,moteris praeina visą ilgą,visiškai nereikaalingą kančios kelią.,,tuo pačiu,moterį daugiausia visi kaltina.

zenklai

teisingi

SUSIJUSIOS NAUJIENOS