Svarbu rūpintis savo psichologine sveikata | Diena.lt

SVARBU RŪPINTIS SAVO PSICHOLOGINE SVEIKATA

  • 5

Patiri nerimą, stresą, įvairias įtampas? O gal kamuoja sunkumai santykiuose, susiduri su nerimu, depresija ar kitais emociniais sunkumais? Nutiko netikėtų įvykių (skyrybos, netektys, darbo praradimas)? Gal paprasčiausiai ieškai savęs ir nori patobulėti bei paaugti kaip asmenybė?

Turime tau pasiūlymą ir kviečiame atvykti žemo intensyvumo psichologinėms konsultacijoms. Remiantis kognityvine ir elgesio terapija, galime padėti žmonėms, patiriantiems psichologinių ir emocinių sunkumų. Užtikriname anonimiškumą, konfidencialumą, patogų laiką ir vietą. Paslaugos teikiamos nemokamai, asmenims nuo 18 metų, kuriems pasireiškia lengvi streso, nerimo, nemigos, depresijos bei psichologinės adaptacijos problemų požymiai.

Konsultacijų metu taikoma viena iš šiuolaikinės psichoterapijos krypčių – moksliniais tyrimais pagrįsta kognityvinė elgesio terapija (KET). Ji jungia dvi veiksmingas psichoterapijos rūšis – kognityvinę ir elgesio terapijas, kurios padeda pažinti bei suprasti, kaip susijusios mintys, emocijos ir elgesys. Kognityvinė elgesio terapija per trumpą laiką padeda efektyviai sumažinti problemas ar sutrikimo simptomus, trukdančius kokybiškam visaverčiam gyvenimui, padeda atkurti psichologinę pusiausvyrą sergantiems įvairiais psichikos sutrikimais sergantiems žmonėms.

Konsultacijos teikiamos Raudondvaryje (Kauno rajono visuomenės sveikatos biure), Garliavoje (R. Šliūpo poliklinikoje), Vilkijoje (Vilkijos miesto seniūnijoje), bei nuotoliniu būdu per Zoom, MTeams ar GoogleMeet platformas.

Užsiregistruoti konsultacijai galima susisiekus asmeniškai su viena iš konsultančių: Karolina Brazaitytė 867805419 karolina.brazaityte@kaunorvsb.lt; Skaidrė Kepalienė 867806931 skaidre.kepaliene@kaunorvsb.lt; Paulina Žarovaitė 867804021 paulina.zarovaite@kaunorvsb.lt.

Projektas finansuojamas Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo ir LR valstybės biudžeto lėšomis. Visos Lietuvos specialistų kontaktus galite rasti interneto puslapyje www.geroveskonsultantai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

PENSININKĖ

ĮPATINGAI KREIPKITĖS JAUNIMAS JOM LENGVA BUS PAPUDRINTI SMEGENYS IR TIKRAI GREIT PRIPUMPUOS SMEGENIS BET GALIT IR MINĖDO PAKLAUSYTI TAI BUS DAR TEISINGIAU JUK JO MINEDA JAU IŠKONSULTAVO APMOKE PRAŠAU DABAR KOKS MINEDO GYVIBINGAS JOKIOS DEPRESIJOS VAIKŠTO GATVĖM IR VISIEM PADEDA KAIP MYLĖTI NAUSĖDOS UKRAINA

Anonimas

kur nebus depresijos paziurekyt kas rodoma per tv lt ypac vakarais kai zmogus atejes is darbo /jei ji turi/ nori atsipalaiduoti pailseti o cia tik zudynes narkotikai paleistuves kurio kariasi ant vyru kaip erkes ir ta ukraina --tai varo tik i nusizudyma ypac jaunus kuriu yra slpna nervu sistema o valdzia tik to ir siekia

onute

Jus čia tos scwabines" GEROVĖS VALSTYBĖS " konsultantai ir kas čia du keverza ne lietuviška jaroglifai Zoom MTeams kastai du užrašas ar jau lietuva savo nieko nesugeba tik naikina lietuviu kalba O jus trys mergižėlės ko ieškot iš kokios jus komunistinio rango šeiminėlės susodintos Š pamalti tautai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS