Atkreipia dėmesį – siaučia galinga magnetinė audra: ko tikėtis, kaip elgtis | Diena.lt

ATKREIPIA DĖMESĮ – SIAUČIA GALINGA MAGNETINĖ AUDRA: KO TIKĖTIS, KAIP ELGTIS

  • 7

Rugsėjo 5 d. prasidėjo pirmoji galinga šio rudens magnetinė audra, galinti turėti didelį poveikį žmonėms.

Magnetinė audra – tai Saulės vėjo sąveikos su Žemės magnetiniu lauku rezultatas. Pasak meteorologų, audros trunka nuo kelių valandų iki kelių dienų, o jų intensyvumas tiesiogiai veikia žmonių savijautą ir nuotaiką.

Ko tikėtis iš magnetinės audros rugsėjo 6 d.?

Rugsėjo 6 d. siaučiančios magnetinės audros amplitudė siekia 5 balus. Šiuo laikotarpiu jautresni žmonės gali jausti apatiją, nerimą, dirglumą ir netikrumą priimant sprendimus. Į oro permainas reaguojantiems žmonėms išauga   kraujo krešulių susidarymo tikimybė, pakilti kraujospūdis, sutrikti miegas ir pasireikšti migrena. Taip pat gali paūmėti lėtinės ligos.  

Tuo metu, kai siaučia magnetinės audros, patariama riboti fizinį krūvį, vengti alkoholio bei stresą keliančių situacijų. Daugiau laiko reiktų skirti poilsiui, dažniau pasimėgauti šilta vonia su nervų sistemą atpalaiduojančiomis žolelėmis bei gerti daugiau vandens.

Primename, kad neseniai rašėme apie tai, jog rugsėjo mėn. Saulėje kils keturios magnetinės audros, kurių poveikis bus juntamas Žemėje. Meteorologai teigia, kad jos bus skirtingo intensyvumo mėnesio pradžioje, viduryje ir pabaigoje:

Rugsėjo 6 d. – stipri magnetinė audra.

Rugsėjo 7–10 d. – vidutinio stiprumo trijų dienų magnetinė audra.

Rugsėjo 26–28 d. – labai galinga magnetinė audra.

Rugsėjo 30 d. – silpna magnetinė audra.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Parazitai

Patys leidžia ant saulės varo- brudai

Juodai nemiegojau

Nezinau kaip paskui diena nepakraciau koju

na0

ir klausau ir žiūriu na nieko aplamai nejaučiu jokių audrų..čia kaip su skiepais visus gydė vienodai tik vieni anapilin iškeliavo kiti tiki mokslu...aš nesiskiepijau aišku į akropolį nepatekau IKi irgi na ir kas ne tik sveika bet ir gyva..va taip su tom mokslo teorijom būna...visiems linkiu tik sveikatos ir mažiau fantazijų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS