Bėgioti – niekada nevėlu: patirtimi dalijasi įpusėjusieji amžių | Diena.lt

BĖGIOTI – NIEKADA NEVĖLU: PATIRTIMI DALIJASI ĮPUSĖJUSIEJI AMŽIŲ

Pradėti bėgioti niekada nevėlu, tvirtina Vingio parke sutiktas ketvertas: dešimtis metų bėgiojantys Algimantas ir Stasys bei kelerius metus šiuo sportu užsiimantys Povilas bei Stanislovas.

Algimantui Kartočiui šiemet sukaks 65-eri. Jis – ilgų nuotolių bėgimų dalyvis, šiame sporte besisukantis jau pusę amžiaus. Algimantas kasmet dalyvauja 100 kilometrų bėgimo varžybose ir paros bėgime. O jo įveiktų maratonų skaičius Europos ir pasaulio čempionatuose jau artėja prie šimto.

Povilui Ramoškai – 59-eri ir bėgioti jis pradėjo prieš kelerius metus. Sprendimu imtis tokių sportinių iššūkių jis nustebino ne tik medikus, bet ir namiškius.

Stasiui Čirbai – 73-eji. Vilniaus Gedimino technikos universiteto Matematinio modeliavimo katedros dėstytojas bėgioti pradėjo prieš 27-erius metus. Jo sąskaitoje – 23 maratonai ir dar keli 50-ties kilometrų bėgimai. Stanislovas Buchoviackas bėgioti pradėjo prieš trejus metus būdamas 62-ejų.

Apie vilniečių pomėgį bėgioti žiūrėkite reportaže.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

rekomenduoju

Vyrai, vartojantieji Spedra, o ne kitus vaistus potencijai, yra ramus pasirinke geriausia sveikatai vaista. Pagal toleravima ir veiksminguma butent avanafilis, Spedros veiklioji medziaga, yra pirmoje vietoje. Rekomenduoju pasidometi vyrams: w ww. goo. gl/j5JG2H ir w ww .goo. gl/NKPhbP

Ignas

Tureti intymuji gyvenima pilnavertiska irgi metai netrukdo. Jei ir yra kokiu sunkumu tam, Spedra puikiausiai juos issprendzia. Vartojama po 100mg, erekcijos sutrikimu nelieka net 6-7 valandoms.

clandestine

Rašykit ne kas Vingio parke Vilniuje bėgioja, o kas mūsų mieste Ąžuolyne bėgioja, nesimelskit svetimiems dievams

SUSIJUSIOS NAUJIENOS