K. Kardashian parodė žaizdotą koją: nepagydoma liga progresuoja | Diena.lt

K. KARDASHIAN PARODĖ ŽAIZDOTĄ KOJĄ: NEPAGYDOMA LIGA PROGRESUOJA

43 metų televizijos laidų vedėja, modelis ir nuomonės formuotoja Kim Kardashian socialiniuose tinkluose parodė, kaip progresuoja jos liga, su kuria ji kovoja jau daugiau nei 20 metų.

Vaizdo įrašą, kuriame ji rodo didelę raudoną dėmę ant kojos, Kim paskelbė instagrame.

Žinoma amerikietė vaizdo įraše kalbėjo apie lėtinę autoimuninę ligą – žvynelinę (psoriazę). Ši liga Kim kankina jau daug metų. Moteris neslėpė, kad turi odos problemų ir dažnai kenčia nuo bėrimų bei nemalonių pojūčių.

Vaizdo įraše  K. Kardashian dalijasi savo patirtimi tam, kad padėtų  žmonėms, kurie taip pat susiduria su šia problema.

Kim atkreipė dėmesį, kad liga pradėjo aktyviai progresuoti. Kas tiksliai lėmė jos paūmėjimą, moteris kol kas nesupranta, tačiau tvirtina, kad šį kartą dėmė ant jos kojos yra daug didesnė ir labai skauda.

Instagramo stop kadrai.

Nepaisant nemalonių pojūčių, modelis vis dar bando juokauti, sakydama, kad šį kartą dėmė primena širdies formą, matyt, ji laukia Valentino dienos.

Žinoma, kad Kim šią ligą paveldėjo iš savo motinos. Daug metų moteris bando kovoti su šia liga, tačiau kol kas nėra vaistų, galinčių išgydyti žvynelinę.

Gydant psoriazę mažinamas uždegimas ir slopinami simptomai. Todėl svarbi ypatinga odos priežiūra, tinkama mityba, reguliari  fizinė veikla bei streso vengimas.

GALERIJA

  • K. Kardashian parodė žaizdotą koją: nepagydoma liga progresuoja
  • K. Kardashian parodė žaizdotą koją: nepagydoma liga progresuoja
  • K. Kardashian parodė žaizdotą koją: nepagydoma liga progresuoja
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (32)

Anonimas

D.BRITANIJOJE paplitusi liga,bet jie moka gydyti-skiria hormonus nemokamai,po to saules terapija pajūryje ir liga įveikta.

Patarimas

Šūdas tie jūsų papildai. Keliaukit į Azerbaidžaną, ten Naftalano kurorte puikiai išgydo. Tiesa, jie ten labai nemėgsta armėnų...

Sanatorinis gydymas

Sanatorinis gydymas Turi but kompensuojamas vienakart metuose ligoniams su zvyneline
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS