„Sip Sap“ su­la – ra­gau­ja­me va­sa­rą sti­lin­gai | Diena.lt

„SIP SAP“ SU­LA – RA­GAU­JA­ME VA­SA­RĄ STI­LIN­GAI

  • 0

Gurkš­nis ener­gi­jos – to­kiu šū­kiu pa­si­tin­ka nau­jam gy­ve­ni­mui pri­kel­ta eko­lo­giš­ka lie­tu­viš­ka su­la „Sip Sap“. Nau­jas var­das, sti­lin­ga pa­kuo­tė ir puokš­tė ori­gi­na­lių sko­nių per trum­pą lai­ką jau spė­jo už­siau­gin­ti ger­bė­jų mi­nią, ver­ti­nan­čią su­los nau­dą ir iš­skir­ti­nu­mą. Po to­kio de­biu­to jos ga­min­to­jai tiki­si, kad šis le­gen­di­nis ber­žų gė­ri­mas nea­be­jo­ti­nai taps sti­lin­giau­siu šios va­sa­ros at­ri­bu­tu ir ga­lės at­sto­vau­ti Lie­tu­vai ne blo­giau nei ce­pe­li­nai su spir­gu­čiais.

Ne­ti­kė­tas po­pu­lia­ru­mas

Pa­ban­dę įgy­ven­din­ti įky­riai ra­my­bės ne­da­vu­sią idė­ją pils­ty­ti švie­žią ir eko­lo­giš­ką su­lą, ga­min­to­jai su­si­dū­rė su ne­ti­kė­tu jos po­pu­lia­ru­mu. Pir­mą­sias su­los re­cep­tū­ras ėmė­si ver­tin­ti ir klien­tams siū­ly­ti ke­lių jau­kių Vil­niaus ka­vi­nių sa­vi­nin­kai. Ban­do­mo­sios nau­jos su­los par­ti­jos aki­mirks­niu bu­vo iš­graibs­ty­tos, o pa­si­ro­džiu­si par­duo­tu­vė­se su­la iš kar­to ta­po de­fi­ci­tu.

Į pla­tes­nius van­de­nis su­la iš­plau­kė vos bai­gus kur­ti pa­va­di­ni­mą „Sip Sap“ ir bu­te­liu­ko di­zai­ną. Spor­ti­nin­kės Vla­dos Mus­vy­dai­tės or­ga­ni­zuo­to­se ma­si­nė­se ėji­mo var­žy­bo­se su­la ta­po vie­nu po­pu­lia­riau­sių gė­ri­mų.

Trys tūks­tan­čiai bu­te­liu­kų bu­vo iš­graibs­ty­ti per ke­lias va­lan­das, o Vla­da, jai pa­čiai ne­ti­kė­tai, vir­to sa­vo­tiš­ka „Sip Sap“ at­sto­ve.

Nuo šiol „Sip Sap“ su­los ga­li­ma pa­ma­ty­ti įvai­riuo­se sti­lin­guo­se kul­tū­ros ir spor­to ren­gi­niuo­se, ma­dos bu­ti­kuo­se ir jau­kio­se ka­vi­nė­se, o va­sa­ros se­zo­no me­tu ji drau­ge su vi­sa Lie­tu­va ke­lia­si į pa­jū­rį.

„Sip Sap“ – at­ras­ki­te sa­vo sko­nį

„Sip Sap“ šei­ma siū­lo net sep­ty­nis sko­nius, ku­rių kiek­vie­nas at­ran­da sa­vo ger­bė­jų. Svei­kuo­liai ge­ria gry­ną, na­tū­ra­lią su­lą, nak­ti­nė­to­jai mie­lai ren­ka­si „Sip Sap“ su mė­to­mis ar im­bie­ru. Šie sko­niai ne tik pui­kiai at­gai­vi­na, bet jais daž­nai gar­di­na­mi įvai­rūs kok­tei­liai. Pa­sak ga­min­to­jų, su­los sko­nį ir spal­vą rei­kia at­ras­ti – kiek­vie­nam iš mū­sų jis skir­tin­gas.

Kas­dien, ne­ri­bo­tai, vie­toj van­dens

Apie ge­rą­sias su­los sa­vy­bes daug ra­šy­ta, ta­čiau ma­žai kas ži­no, kad ja re­ko­men­duo­ja­ma keis­ti net van­de­nį, ypač spor­tuo­jant. Su­loje daug uni­ka­lių ami­no­rūgš­čių, gau­sy­bė vi­ta­mi­nų ir mi­ne­ra­lų. Ji ska­ti­na me­džia­gų apy­kai­tą, be­veik ne­tu­ri ka­lo­ri­jų, to­dėl tai pui­kus pa­si­rin­ki­mas va­sa­ros se­zo­nui.

„Sip Sap“ – pa­va­sa­rio ener­gi­ja vi­sus me­tus!

Vi­sos nau­jie­nos – so­cia­li­niuo­se tink­luo­se „Fa­ce­book“ ir „Ins­tag­ram“.

Dau­giau apie „Sip Sap“ – sip­sap.eu.

GALERIJA

  • „Sip Sap“ su­la – ra­gau­ja­me va­sa­rą sti­lin­gai
DMN nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS