„Drag“ lenktynių naujokų iššūkis čempionams | Diena.lt

„DRAG“ LENKTYNIŲ NAUJOKŲ IŠŠŪKIS ČEMPIONAMS

Greičiausius automobilius vairuojantys sportininkai susikaus antrame Lietuvos automobilių „Drag“ lenktynių čempionato etape jau birželio 4 dieną.

Pasak varžybų organizatorių į antro etapo varžybas užsiregistravo daug naujų sportininkų su čempionate dar nematytais automobiliais, kurių pasirodymas įneš dar daugiau intrigos ir azarto. 

Trasoje bus galima išvysti ralio trasose karaliavusias Lancia Delta, ką tik nuo gamyklos konvejerio nuriedėjusį Mitsubishi Sportback, greitą ir įsiutusią Toyota Supra bei išskirtinius Mitsubishi 3000GT automobilius. Taip pat negalima pamiršti ir jau „užsigydžiusiu žaizdas“ senbuvių su Lietuvoje labiau įprastais Audi, Honda ir BMW automobiliais.

„Kaip galima pastebėti iš pirmo etapo rezultatų - šiais metais tarp sportininkų vyksta ypač aštri konkurencija. Daugelyje automobilių klasių tiesiog neįmanoma atspėti kas nugalės.

Sportininkams jau neužtenka turėti galingą automobilį bei greitą reakciją, jiems turi nusišypsoti ir sėkmė. Ties finišu priešininkų automobilius neretai skiria tik kelios šimtosios sekundės dalys.“, — teigia vienas iš čempionato organizatorių Mantas Gasiūnas.

Ar naujokai sugebės įveikti patyrusius čempionus?T

ai paaiškės jau birželio 4 dieną „Elektrobig Drag 2011” lenktynėse Kazlų Rūdos aerodrome, Kazlų Rūdos rajone. 

Šiame sezone dalyviai skirstomi į keturias standartinių automobilių klases ir vieną sportinių automobilių klasę. Trasos ilgis standartinis – 1/4 mylios (402,336 m.).

Gairės: dragas, lenktynės
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS