„Maserati" automobilius netrukus bus galima įsigyti ir Lietuvoje | Diena.lt

„MASERATI" AUTOMOBILIUS NETRUKUS BUS GALIMA ĮSIGYTI IR LIETUVOJE

Prabangius itališkus sportinius „Maserati„ automobilius netrukus bus galima įsigyti ir Lietuvoje. Tarptautinei įmonių grupei „Modus grupė“ suteikta teisė pirmą kartą šalyje atstovauti „Maserati„ prekės ženklą. Įmonių grupė su gamintoju „Maserati S.p.a.“ Modenoje (Italija) jau pasirašė Ketinimų protokolą ir netrukus Vilniuje atidarys pardavimo saloną ir techninio aptarnavimo centrą.

„Tai, kad „Maserati„ šių prabangių, meno kūriniams prilygstančių automobilių atstovavimui Lietuvoje pasirinko mūsų bendrovę, mums yra labai svarbus įvertinimas, rodantis, jog gamintojas ne tik pagrįstai įžvelgia plačias Lietuvos prabangių automobilių rinkos perspektyvas, bet taip pat pasitiki mūsų ilgamete patirtimi automobilių srityje“, - teigia „Modus grupės" akcininkas Kęstutis Martinkėnas.

Anot jo, Lietuvoje atsiradus oficialiam „Maserati„ atstovui, išskirtinės prabangos ir sportinio vairavimo gerbėjams taps paprasčiau įsigyti šiuos automobilius, o „Maserati“ jau turintiems vairuotojams tai suteiks patogumo tvarkant savo automobilius oficialiame „Maserati" techninio aptarnavimo servise.

„Galimybę „Maserati„ automobilius įsigyti mūsų šalyje ypač turėtų įvertinti tie vairuotojai, kuriems artima aukščiausio lygio prabanga ir dizainas, sportiškumas ir naujausios technologijos, kurios yra neatsiejamos nuo „Maserati“. Kaip ir visame pasaulyje, taip ir Lietuvoje, išskirtinumą vertinantiems šių automobilių pirkėjams bus suteikiama galimybė pasirinkti net ir odos apmušalų dygsnių spalvą", - sako Kęstutis Martinkėnas.

Pirmasis „Maserati Granturismo S„ jau pasiekė Lietuvos sostinę, ir bus naudojamas kaip demonstracinis automobilis. Užsakymai šių automobilių įsigijimui priimami jau dabar. Kaip teigia K. Martinkėnas, priklausomai nuo pageidaujamo modelio, pirmiesiems užsisakiusiems jų „Maserati“ automobilius planuojama pristatyti per 1-2 mėnesius.

Artimiausiu metu įmonių grupė pirkėjams pasiūlys „Maserati Granturismo„, „Granturismo Sport“ ir „Maserati Grancabrio„ modelius, 2013 m. Lietuvoje pasirodys ir naujasis „Maserati Quatroporte“, taip pat E klasės „Maserati" sedanas, o 2014 m. - ir SUV klasės visureigis.

Išskirtiniai itališki sportiniai ir lenktyniniai „Maserati„ automobiliai gaminami nuo 1914 m. Daugiausiai šių automobilių parduodama JAV, Italijos ir D. Britanijos rinkose. „Maserati“ automobiliams variklius gamina „Ferrari„, jų galingumas siekia iki 460 AG. Per metus pagaminama tik apie 6000 „Maserati“ automobilių.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

gebelsas

na pagaliau mes esma pipazinti turtingais....

Pok

Ot velnias! Aš 3 metus eilėj laukiau irše tau-bus Lietuvoj. Griebsiu du.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS