AAD: praėjusią savaitę nepasitvirtino trečdalis pranešimų, gautų ne darbo metu | Diena.lt

AAD: PRAĖJUSIĄ SAVAITĘ NEPASITVIRTINO TREČDALIS PRANEŠIMŲ, GAUTŲ NE DARBO METU

Praėjusią savaitę pasitvirtino 34 pranešimai, gauti nedarbo metu, dar 16 nepasitvirtino, pranešė Aplinkos apsaugos departamentas (AAD).

Kaip nurodo departamentas, daugiausia pranešimų tokiu metu gauta apie medžioklės ir žvejybos pažeidimus.

Iš viso spalio 19–25 d Aplinkos apsaugos departamento Pranešimų priėmimo tarnyba apie galimus pažeidimus gavo 376 pranešimus.

Pranešimų priėmimo tarnybos darbuotojams apie žvejybos pažeidimus pranešta 22 kartus, apie medžioklės – 37. Dėl netinkamo atliekų tvarkymo kreiptasi 19 kartų, atliekų deginimo – 25, nuotekų – 11, vandens taršos – 10, vandens transporto pažeidimų – 1, neteisėtų kirtimų – 17, oro taršos – 11 kartų.

Apie į autoįvykius pakliuvusius laukinius gyvūnus pranešta 151 kartą, dėl kitų įvykių su laukiniais gyvūnais kreiptasi 34 kartus (ankstesnę savaitę tokių pranešimų buvo 162 ir 47).

Reaguodami į pranešimus apie galimus pažeidimus aplinkosaugos pareigūnai ne darbo metu patikrinti informacijos vyko 50 kartų: pasitvirtino 34 pranešimai, 16 nepasitvirtino.

Apie žvejybos pažeidimus buvo pranešta 13 kartų (10 pasitvirtino), 10 kartų buvo pranešta apie medžioklės pažeidimus (5 pasitvirtino). Apie nuotekas ir vandens taršą buvo gauti 8 pranešimai (7 pasitvirtino). Apie oro taršą pranešta 5 kartus (3 pasitvirtino).

Dėl atliekų deginimo buvo kreiptasi 8 kartus – pasitvirtino 5 pranešimai, dėl atliekų netvarkymo – 2 kartus (abu pasitvirtino). Dėl vandens transporto pažeidimų ir neteisėtų kirtimų kreiptasi 3 kartus, pasitvirtino vienas pranešimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS