Automechanikos mokykla Vilniuje atidarė atnaujintą mokymo centrą | Diena.lt

AUTOMECHANIKOS MOKYKLA VILNIUJE ATIDARĖ ATNAUJINTĄ MOKYMO CENTRĄ

  • 1

Šią savaitę Vilniaus automechanikos ir verslo mokykla (VAVM) atidarė atnaujintą sektorinį praktinio mokymo centrą, kuriame bus engiami būsimi automechanikai, penktadienį pranešė Švietimo, mokslo ir sporto ministerija (ŠMSM).

Anot ministerijos, atnaujintame centre, 4,5 tūkst. kv. m. plote, įrengtos penkios teorinio mokymo klasės su skaitmeninėmis virtualiomis priemonėmis ir dešimt naujų praktinio mokymo dirbtuvių, skirtų tobulinti įgūdžius norintiesiems tapti profesionaliais transporto priemonių remontininkais.

Centre taip pat įrengtos automobilių elektros įrenginių, nekėbulinių transporto priemonių, sunkiasvorio transporto remonto ir kitos praktinio mokymo bei inovacijų kūrybinės dirbtuvės.

„Lietuva gali didžiuotis tokia modernia profesinio mokymo infrastruktūra, o šalia to ne mažiau svarbu ir mokyklos vadovybės lyderystė, kompetentingi profesijos mokytojai ir motyvuoti mokiniai“, – pranešime cituojama švietimo, mokslo ir sporto viceministrė Agnė Kudarauskienė.

ŠMSM teigimu, tai didžiausias Lietuvoje transporto sektoriaus praktinio mokymo centras.

Šių metų pradžioje trys modernūs sektoriniai praktinio mokymo centrai atidaryti ir Kaune: Kauno technologijų mokymo centras atnaujino Statybos, Medienos technologijų ir baldų gamybos inovacijų bei Variklinių transporto priemonių remonto praktinio mokymo centrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Gražu bet ...

Tos juodos durys depresa varo, mirtimi dvelkia ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS