D. Kreivys su ES ministrais aptars energetikos infrastruktūros klausimus | Diena.lt

D. KREIVYS SU ES MINISTRAIS APTARS ENERGETIKOS INFRASTRUKTŪROS KLAUSIMUS

  • 7

Lietuvos energetikos ministras Dainius Kreivys su Europos Sąjungos (ES) kolegomis aptars žaliosios energetikos plėtrą ir iššūkius, taip pat investicijas į energetikos infrastruktūrą.

Ministras pirmadienį ir antradienį dalyvaus Briuselyje vykstančiame neformaliame už energetiką atsakingų ES ministrų tarybos posėdyje.

„Neformalaus susitikimo metu ministrai aptars vieną iš Europos Sąjungos Tarybai pirmininkaujančios Belgijos prioritetų – tvarios energetikos infrastruktūros plėtojimą ir šiuo metu kylančius iššūkius“, – teigiama Energetikos ministerijos pranešime.

Pasak ministerijos, ministrai taip pat diskutuos kaip spartinti energetikos infrastruktūros plėtrą, planuoti koordinuotą žemyno elektros tinklą, skatinti investicijas į infrastruktūrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

a

Pars Energetikos ministras D.Kreivys yra „Igničio“ akcininkas, tiesa, tam, kad paslėpti ministro galus, sugalvota itin išmani schema – Kreivys tapo „Igničio“ akcininku per kelias kitas jam priklausančias įmones. Mat „Ignitis group“ akcininke neseniai tapo ir įmonė „Norteo“. Pastarąją valdo (turi 95 proc. akcijų) kitą įmonė UAB „Catus“, kurios 40 proc. akcijų valdo privatus investuotojas Dainius Kreivys. Pats jis 40 proc. akcijų vadina „keliomis akcijomis“. Jis sakė nežinantis apie „Norteo“ įsigytas akcijas, nėra šio ryšio deklaravęs ir žadėjo pasidomėti, ar reikia šią sąsają deklaruoti.

Vagys

dalysis patirtimi? Kol musu neprieme,ES ir nezinojo,kaip galima sitaip vogti!

Pilietiškas

Lietuvos valdžioje viskas amoralu - net Kreivys susijęs su energetika, vadovauja tai ministerijai! O gal mes, lietuviai, tokue žiopli, kad leidžiame tyčiotis iš savęs!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS